Trompete din dantelă Magnolia cu umplutură de brânză cremă de ciocolată

Magnolia Lace trâmbițe cu umplutură de brânză cremă de ciocolată ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 30 de porții cu 115 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 30 de minute. Un amestec de unt, lapte, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Magnolia Dantela Trompete, Plăcinte cu dovleac Whoopie cu umplutură de brânză cremă de ciocolată, și Plăcinte Whoopie din catifea roșie cu umplutură de brânză cremă de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Aliniați o foaie de cookie cu folie. Într-o cratiță medie, combinați zahărul, untul și siropul de porumb. Gatiti amestecul la foc mic pana se topeste untul; scoateți de pe foc. Se amestecă împreună făina și ghimbirul; adăugați amestecul uscat în amestecul de unt, amestecând bine. Se amestecă lichiorul, dacă se dorește. Aruncați aluatul cu lingurițe rotunjite la 3 până la 4 centimetri distanță pe foaia de prăjituri pregătită.
Coaceți doar 2 sau 3 fursecuri simultan, deoarece trebuie să lucrați rapid pentru a forma conurile înainte ca acestea să se răcească și să devină fragile*.
Așezați cookie-urile neumplute într-un singur strat într-un recipient etanș; capac. Păstrați la temperatura camerei într-un loc răcoros și uscat timp de până la 3 zile sau congelați prăjiturile neumplute timp de până la 3 luni. Dezghețați cookie-urile și umpleți-le.
* Dacă cookie-ul devine prea fragil pentru a se rostogoli, rulați înapoi în cuptor timp de 1 minut pentru a se înmuia.
Se înmoaie crema de brânză în lapte.
Adăugați zahăr, 1 cană la un moment dat, amestecând după fiecare adăugare.
Adăugați ciocolată topită și sare. Bateți până se omogenizează.