Triunghiuri Teriyaki Tofu
Triunghiurile Teriyaki Tofu ar putea fi doar Japoneză rețeta pe care o căutați. Pentru $1.11 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 134 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar, tofu extra-ferm, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Triunghiuri De Tofu Cu Crustă De Arahide, Triunghiuri Tofu cu sos picant de ceapă, și Triunghiuri Tofu în sos cremos de nuci cu Scallions pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele pentru marinată într-un castron mic și amestecați împreună.
Tăiați tofu în felii groase de 1/2 inch. Ștergeți bine între prosoape curate sau mai multe straturi de prosoape de hârtie, apoi tăiați din nou fiecare felie prin grosime pentru a face felii groase de 1/4 inch. Ștergeți din nou scurt.
Tăiați fiecare felie în 2 pătrate, apoi fiecare pătrat pe diagonală în 2 triunghiuri.
Așezați într-o tigaie puțin adâncă și stropiți cu marinada. Întoarceți ușor bucățile de tofu, astfel încât ambele părți să fie acoperite cu marinată.
Lăsați să stea aproximativ 10 minute.
Încălziți o tigaie largă antiaderentă.
Transferați tofu și marinada în tigaie. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand usor si frecvent, pana cand tofu se rumeneste frumos pe majoritatea partilor.
Împrăștiați scallions peste tofu, dacă doriți, și serviți imediat.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Din cartea de bucate a familiei vegetariene de Nava Atlas. Drepturi de autor (c) 2004 de Nava Atlas. Publicat de Broadway Books.Nava Atlas este autorul a nouă cărți de bucate, inclusiv cartea de bucate a familiei vegetariene, Gourmet-ul Vegetarian cu 5 ingrediente și supe vegetariene pentru toate anotimpurile. Locuiește în regiunea Hudson Valley din New York împreună cu soțul ei și doi fii adolescenți (toți vegani).