Triunghiuri de vită cu sos de Chutney

Triunghiuri de vită cu sos de Chutney
Triunghiuri de vită cu sos de Chutney ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 92 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 30. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, iaurt, chutney de mango și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Carne de vită cu sos de Chutney, Mini Friptură De Vită Și Hrean Triunghiuri Panini, și Triunghiuri Tempeh cu sos Piccata.

Instrucțiuni

1
Combinați iaurtul și chutney-ul de mango într-un castron; amestecați bine și puneți sosul de chutney deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango ChutneyMango Chutney
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Gatiti carnea si ceapa intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu pana se rumenesc, amestecand pentru a se prăbuși.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scurgeți amestecul de carne într-o strecurătoare; ștergeți picăturile din tigaie cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Întoarceți amestecul de carne în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați coacăze și următoarele 6 ingrediente (coacăze prin piper negru); Se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
CoacăzeCoacăze
6
Combinați apa și amidonul de porumb; se amestecă bine și se adaugă la amestecul de carne. Gatiti la foc mediu 2 minute, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Se ia de pe foc; pus deoparte.
8
Lucrând cu 1 foaie de filo la un moment dat, tăiați fiecare foaie pe lungime în 4 benzi (3 lățime de 1/2 inch); acoperiți ușor benzile cu spray de gătit (acoperiți aluatul de filo rămas pentru a nu se usca). Stivați 2 benzi și lingurați aproximativ 1 lingură de amestec de carne pe un capăt al fiecărui teanc. Îndoiți colțul din stânga jos peste amestec, formând un triunghi; continuați să pliați înainte și înapoi într-un triunghi până la capătul benzii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
9
Așezați triunghiuri, cu cusătura în jos, pe o foaie de copt; acoperiți ușor cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Coaceți la 400 timp de 12 minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Se servește cald cu sos de chutney.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista