Triunghiuri de vită cu sos de Chutney
Triunghiuri de vită cu sos de Chutney ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 92 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 30. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, iaurt, chutney de mango și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Carne de vită cu sos de Chutney, Mini Friptură De Vită Și Hrean Triunghiuri Panini, și Triunghiuri Tempeh cu sos Piccata.
Instrucțiuni
Combinați iaurtul și chutney-ul de mango într-un castron; amestecați bine și puneți sosul de chutney deoparte.
Gatiti carnea si ceapa intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu pana se rumenesc, amestecand pentru a se prăbuși.
Scurgeți amestecul de carne într-o strecurătoare; ștergeți picăturile din tigaie cu un prosop de hârtie.
Întoarceți amestecul de carne în tigaie.
Adăugați coacăze și următoarele 6 ingrediente (coacăze prin piper negru); Se amestecă bine.
Combinați apa și amidonul de porumb; se amestecă bine și se adaugă la amestecul de carne. Gatiti la foc mediu 2 minute, amestecand continuu.
Se ia de pe foc; pus deoparte.
Lucrând cu 1 foaie de filo la un moment dat, tăiați fiecare foaie pe lungime în 4 benzi (3 lățime de 1/2 inch); acoperiți ușor benzile cu spray de gătit (acoperiți aluatul de filo rămas pentru a nu se usca). Stivați 2 benzi și lingurați aproximativ 1 lingură de amestec de carne pe un capăt al fiecărui teanc. Îndoiți colțul din stânga jos peste amestec, formând un triunghi; continuați să pliați înainte și înapoi într-un triunghi până la capătul benzii.
Așezați triunghiuri, cu cusătura în jos, pe o foaie de copt; acoperiți ușor cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 12 minute sau până devin aurii.
Se servește cald cu sos de chutney.