Triunghiuri de orez cu somon afumat și Avocado
Somon afumat și triunghiuri de orez Avocado este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 1 și costă 5,09 USD pe porție. O porție conține 1351 calorii, 44G de proteine, și 23g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de somon nova, furikake, orez sushi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma orezul sushi, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Cu Lapte De Migdale ca desert. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Triunghiuri De Somon Afumat, Triunghiuri Frittata De Somon Afumat, și [] Somon Afumat, Avocado & Orez Brun Sushi Bowl.
Instrucțiuni
Aduceți orezul și 2 3/4 căni de apă la fiert, acoperite, apoi fierbeți 20 de minute.
Lăsați să stea 10 minute. Întoarceți-vă pe o foaie de copt cu margini și aruncați ușor cu sare.
Umeziți-vă mâinile cu apă și împărțiți orezul în 8 bile. Puneți 1 bilă pe o bucată de folie de plastic, ciupiți jumătate și aplatizați orezul rămas într-o rundă mică.
Strat cu avocado, somon și aproximativ 1/2 linguriță. furikake, lăsând 1/2-in. bordură în jurul umplerii. Acoperiți cu restul de orez și folosiți plastic pentru a vă ajuta să formați un triunghi contondent de aproximativ 1 in. gros. Repetați cu orezul rămas și umpluturile.
Poziționați baza a 1 triunghi de orez cu fața către dvs. Centru 1 nori strip peste orez, pescuind-o în diagonală din colțul din stânga jos. Tuck se termină în jurul triunghiului.
Așezați a 2-A bandă nori mai întâi, înclinată în sens opus; tuck se termină sub.
Așezați a 3-A bandă peste și spălați cu baza triunghiului și trageți capetele sub.
* Găsiți furikake la magazinele alimentare din Asia.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau