Triunghiuri Crab ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 330 calorii, 14g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de maioneză, unt, praf de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 31%. Rețete similare sunt Triunghiuri De Crab Lemongrass, Triunghiuri Asiatice, și Triunghiuri Viena.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați crabul, răspândirea brânzei, untul, maioneza, praful de usturoi și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
11 Până La 12 Ardei Banana Dulci
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Crabi
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Răspândiți peste brioșe. Se fierbe 4-6 în. de la căldură timp de 2 minute sau până se rumenesc.
Crustacee în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat, parfumat, de fructe albe și tropicale, compensat de nuanțe ușoare de pâine prăjită. La gust, prezintă un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniat de o aciditate proaspătă și o structură a corpului mediu, cu o impresie generală de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă toasty.