Triunghiuri De Crab
Triunghiuri Crab ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 330 calorii, 14g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de maioneză, unt, praf de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 31%. Rețete similare sunt Triunghiuri De Crab Lemongrass, Triunghiuri Asiatice, și Triunghiuri Viena.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați crabul, răspândirea brânzei, untul, maioneza, praful de usturoi și sarea.
Răspândiți peste brioșe. Se fierbe 4-6 în. de la căldură timp de 2 minute sau până se rumenesc.
Tăiați fiecare brioșă în sferturi.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustacee în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat, parfumat, de fructe albe și tropicale, compensat de nuanțe ușoare de pâine prăjită. La gust, prezintă un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniat de o aciditate proaspătă și o structură a corpului mediu, cu o impresie generală de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă toasty.