Triunghiurile Caramel-Pecan sunt un vegetarian rețetă cu 24 de porții. Acest hor d ' oeuvre are 416 calorii, 3G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de frișcă, unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 17%. Rețete similare includ Triunghiuri Pecan Miere, Triunghiurile pecan de cartofi dulci ale Lindei, și Triunghiuri De Broască Țestoasă Cu Caramel Sărat.
Instrucțiuni
1
Tapetați o tigaie de 13 x 9 inci cu folie de aluminiu; folie de grăsime. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
2
Bateți 1 cană de zahăr brun, unt topit, ouă, 1 linguriță de vanilie și, dacă doriți, bourbon la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
3
Combinați făina, cacao și 1/2 linguriță de sare. Adăugați treptat la amestecul de zahăr brun, bătând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Hârtie De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Răspândiți în tigaie pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Coaceți la 375 timp de 15 minute. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Aduceți 3/4 cană de unt, sirop, restul de 3 căni de zahăr brun și restul de 1/2 linguriță de sare la fierbere, amestecând continuu; se fierbe, amestecând constant, până când un termometru cu bomboane înregistrează 250 (etapa cu bilă tare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
7
Se ia de pe foc; se amestecă frisca și 2 linguri de vanilie până se omogenizează. Se amestecă nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De Lămâie
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
8
Se toarnă peste crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
9
Coaceți la 375 timp de 25 de minute. Se răcește pe un suport de sârmă; acoperiți și răciți 8 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Tăiați în 12 pătrate; tăiați fiecare pătrat în 2 triunghiuri. A se păstra la frigider.