Triple Decker Unt De Arahide Negrese
Triple Decker unt de arahide negrese ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție conține 211 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 42 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 830 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușul de ou, zahărul granulat, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca un desert ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pătrate Cu Unt De Arahide Triple Decker, Fudge Sănătos Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată Cu Trei Etaje, și Ciocolata Cu Unt De Arahide Triple Layer Brownies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți un strat de brownie: reglați raftul în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Ungeți tava de copt de 8 x 8 inci și tapetați cu o bucată de hârtie pergament de 8 x 14 inci, permițând ambelor capete să depășească marginea tigaiei.
În cuptorul cu microunde sau peste tigaie cu apă abia fierbinte, încălziți ciocolata și untul, amestecând, până se topește și se omogenizează.
Bateți zahărul, zahărul brun și sarea.
Bateți untul de arahide, ouăle, gălbenușul și vanilia până se omogenizează.
Cerneti faina si pudra de cacao intr-un bol mic. Se amestecă în amestecul de ciocolată până se combină complet.
Se toarnă în tigaie pregătit și netezi partea de sus.
Coaceți până când se fixează și scobitoarea introdusă în centru iese cu firimituri umede, 20 până la 25 de minute.
Transferați în grătar pentru a se răci complet înainte de a acoperi cu strat de unt de arahide.
Între timp, faceți strat de unt de arahide: în mixerul în picioare prevăzut cu atașament cu palete (sau mixer de mână), bateți untul de arahide și untul la viteză medie mică până când sunt cremoase. Bateți zahărul, vanilia și sarea cofetarilor până când sunt netede și cremoase. Puneți lingura în tigaie peste brownies și neteziți blatul. Se răcește în timp ce se face topping de ganache.
Puneți ciocolata, zahărul și untul de arahide într-un castron mediu.
Încălziți crema în cuptorul cu microunde sau pe aragaz până la fierbere.
Se amestecă în amestecul de ciocolată până se omogenizează.
Se toarnă peste stratul de unt de arahide (Vezi nota de mai sus). Se răcește până se întărește, 2 până la 3 ore.
Pentru a tăia, rulați cuțitul ascuțit de-a lungul marginii interioare a tigaiei. Luați hârtie pergament, ridicați brownies-urile din tigaie și așezați-le pe suprafața de lucru. Folosiți un cuțit mare fierbinte și umed pentru a tăia în pătrate.