Trio de rădăcini piure (păstârnac, Nap și morcov)
Nevoie de un garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Trio de rădăcini piure (păstârnac, Nap și morcov) ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 319 calorii, 3G de proteine, și 23g de grăsime. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de unt, morcovi, sare și piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 44%. Rețete similare sunt Tort de păstârnac cu trei straturi, cu glazură de brânză cremă și rădăcini: Compendiul definitiv, Piure de rădăcini, și Piure De Rădăcini Cu Lapte Bătut Și Arpagic.
Instrucțiuni
Puneți morcovii, păstârnacul și napii într-o oală și acoperiți cu apă rece, ușor sărată. Aduceți la fierbere și gătiți până când o furculiță rupe ușor legumele, aproximativ 25 de minute; se scurge. Întoarceți legumele în oală.
Amestecați untul, smântâna, nucșoara, ardeiul cayenne, sarea și piperul negru în legume; amestecați aproximativ împreună cu un masher de cartofi până când legumele sunt descompuse, dar culorile individuale sunt încă vizibile.