Trini Mango Cheesecake
Trini Mango Cheesecake necesită aproximativ 4 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 538 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână crustă de cracker graham, mango, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 30%. Rețete similare includ eggless Mango cheesecake / nu coace mango cheesecake, Aripi De Tamarind Trini, și Stilul meu Trini manioc fiert și prăjit (Yucca).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mediu, amestecați 3/4 cană de zahăr în crema de brânză.
Se amestecă ouăle pe rând, apoi se amestecă vanilia.
Se toarnă acest aluat în crusta de cracker graham și se netezește deasupra.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginile s-au umflat, dar mijlocul încă se agită, aproximativ 30 de minute. Se lasă să se răcească 30 de minute, apoi se dă la frigider până la rece, aproximativ 3 ore.
În timp ce cheesecake-ul se coace, se toarnă 1 cană de nectar de mango și 1/3 cană de zahăr într-o cratiță și se aduce la fierbere la foc mediu-mare, dizolvând zahărul. Se dizolvă amidonul de porumb în restul de 1/4 cană de nectar și se amestecă în cratița clocotită până se îngroașă și se limpezește, aproximativ 30 de secunde.
Puneți mango tăiat cubulețe într-un castron rezistent la căldură și aruncați cu sosul îngroșat. Se lasă să se răcească la temperatura camerei, apoi se toarnă peste cheesecake.