Trini Mango Cheesecake

Trini Mango Cheesecake
Trini Mango Cheesecake necesită aproximativ 4 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 538 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână crustă de cracker graham, mango, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 30%. Rețete similare includ eggless Mango cheesecake / nu coace mango cheesecake, Aripi De Tamarind Trini, și Stilul meu Trini manioc fiert și prăjit (Yucca).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Într-un castron mediu, amestecați 3/4 cană de zahăr în crema de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Se amestecă ouăle pe rând, apoi se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
4
Se toarnă acest aluat în crusta de cracker graham și se netezește deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker Pie CrustGraham Cracker Pie Crust
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginile s-au umflat, dar mijlocul încă se agită, aproximativ 30 de minute. Se lasă să se răcească 30 de minute, apoi se dă la frigider până la rece, aproximativ 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
În timp ce cheesecake-ul se coace, se toarnă 1 cană de nectar de mango și 1/3 cană de zahăr într-o cratiță și se aduce la fierbere la foc mediu-mare, dizolvând zahărul. Se dizolvă amidonul de porumb în restul de 1/4 cană de nectar și se amestecă în cratița clocotită până se îngroașă și se limpezește, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Vin Roșu Spaniol2 Căni De Vin Roșu Spaniol
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
NectarNectar
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Puneți mango tăiat cubulețe într-un castron rezistent la căldură și aruncați cu sosul îngroșat. Se lasă să se răcească la temperatura camerei, apoi se toarnă peste cheesecake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
8
Se servește rece.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista