Tri-vârf frecat cu usturoi cu Salsa de caper de mentă
Tri - vârful frecat cu usturoi cu Caper de mentă Salsan este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 251 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 1,08 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, salsa cu capere de mentă, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sos: Sos De Mentă-Caper, Menta-Pesto frecat picior de miel, și Anghinare pentru bebeluși la grătar cu sos de Caper-mentă.
Instrucțiuni
1
Se presara usturoi cu sare și carne tocată pentru a combina,apoi mash la o pastă cu partea plată a cuțit bucătar. Într-un castron mic, amestecați pasta cu boia de ardei, piper și 2 linguri. ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs Cuțit
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Răspândiți pasta peste tot tri-sfaturi. Înfășurați carnea în folie de plastic și răciți cel puțin 24 de ore și până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și Stafide
Apă Pentru A Permite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Răzuiește excesul de marinată din carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Apă Pentru A Permite
5
Se încălzește restul de 1 lingură. ulei într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare. Tri-vârfuri maro doar pe o parte, 3 până la 4 minute. Întoarceți carnea în tigaie; apoi puneți la cuptor și prăjiți până când temperatura internă ajunge la 125 pentru mediu-rar, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Lăsați carnea să se odihnească, neacoperită, pe o tăietură 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
7
Între timp, faceți salsa: puneți toate ingredientele de salsa într-un robot de bucătărie și pulsați de mai multe ori pentru a le combina într-un sos dur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De Ajo
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Feliați fiecare tri-vârf subțire peste Bob, rotind carnea pentru a menține cuțitul perpendicular pe Bob (schimbă direcția pe tri-vârf).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Willamette Valley Vineyards Whole Cluster ros nr. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.