Tri-vârf frecat cu usturoi cu Salsa de caper de mentă

Tri-vârf frecat cu usturoi cu Salsa de caper de mentă
Tri - vârful frecat cu usturoi cu Caper de mentă Salsan este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 251 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 1,08 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, salsa cu capere de mentă, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sos: Sos De Mentă-Caper, Menta-Pesto frecat picior de miel, și Anghinare pentru bebeluși la grătar cu sos de Caper-mentă.

Instrucțiuni

1
Se presara usturoi cu sare și carne tocată pentru a combina,apoi mash la o pastă cu partea plată a cuțit bucătar. Într-un castron mic, amestecați pasta cu boia de ardei, piper și 2 linguri. ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs CuțitChefs Cuțit
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Răspândiți pasta peste tot tri-sfaturi. Înfășurați carnea în folie de plastic și răciți cel puțin 24 de ore și până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Răzuiește excesul de marinată din carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Se încălzește restul de 1 lingură. ulei într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare. Tri-vârfuri maro doar pe o parte, 3 până la 4 minute. Întoarceți carnea în tigaie; apoi puneți la cuptor și prăjiți până când temperatura internă ajunge la 125 pentru mediu-rar, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Lăsați carnea să se odihnească, neacoperită, pe o tăietură 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Între timp, faceți salsa: puneți toate ingredientele de salsa într-un robot de bucătărie și pulsați de mai multe ori pentru a le combina într-un sos dur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Feliați fiecare tri-vârf subțire peste Bob, rotind carnea pentru a menține cuțitul perpendicular pe Bob (schimbă direcția pe tri-vârf).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Se servește cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
DificultateExpert
Gata În24 hrs, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista