Tri-tip la grătar cu sos Mojo Cubanez

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Tri-tip la grătar cu sos Mojo Cubanez ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 261 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, oregano, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Boluri De Pui Cubanez Mojo La Grătar, Salată de legume la grătar cu Mojo Cubanez, și Cotlet De Porc La Grătar Cubanez Mojo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți și uscați tri-vârful. Frecați cu 1 lingură. ulei de măsline.
Bateți împreună 1 linguriță. chimen, oregano uscat, 1 1/4 linguriță. sare și 1/2 linguriță. piper; masaj în tri-tip.
Lăsați să stea 30 de minute.
Faceți sos: într-un blender, rotiți sucurile cu chimenul rămas, oregano proaspăt, usturoiul, 1/2 linguriță. sare, 1/2 linguriță. piper și ulei de măsline rămas. Condimentează după gust cu sare și piper suplimentar.
Pregătiți un grătar cu cărbune sau gaz pentru foc mediu (350 până la 450; puteți ține mâna 5 in. de mai sus grătar de gătit numai 5 până la 7 secunde), lăsând o zonă curățată dacă se utilizează cărbune. Grătar tri-tip, transformându-se în maro uniform și, pe cărbune, mutându-l oriunde căldura este medie (vezi "secretele noastre de grătar cu foc viu", mai jos), până când un termometru introdus în centru citește 125 până la 130 pentru mediu-rar, 25 până la 30 de minute.
Lăsați carnea să se odihnească 15 minute, apoi tăiați bobul în felii subțiri, înclinate.
Secretele noastre de grătar cu foc viu: gazul nu este mare lucru, deoarece căldura rămâne constantă. Cărbunele sau lemnul de esență tare este un joc diferit. Iată câteva sugestii pentru a rămâne pe partea de sus a ta.
Păstrați grătarul de foc fără cenușă. O grămadă mare blochează fluxul de aer, sufocând focul, astfel încât să nu poată arde.
Cunoaște-ți cărbunii și cum ard. Începeți urmând instrucțiunile de pe pachet (serios). Noile cărbuni canelate ale lui Kingsford, de exemplu, ard mai fierbinți și mai lungi decât cele netede, astfel încât un singur strat de cărbuni stinge multă căldură. Cărbunele din lemn de esență tare apare și sfârâie și arde inegal, dar dă o aromă excelentă.
Creați un loc răcoros de urgență. Dacă grătarul dvs. este suficient de mare, lăsați o zonă a grătarului fără cărbuni. De obicei, veți folosi acest loc răcoros cel puțin o dată ori de câte ori faceți grătar.
Se Încălzește Constant. Folosiți termometrul grătarului sau, dacă nu are unul, mâna. Căldură scăzută (250 până la 35
înseamnă că vă puteți păstra mâna 5 în. deasupra grătarului de gătit timp de 8 până la 10 secunde înainte de a trebui să-l smulgeți. Pentru căldură medie (350 până la 450), puteți menține mâna constantă timp de 5 până la 7 secunde; pentru mare (450 până la 550), 2 până la 4 secunde; pentru foarte mare (550 până la 650), 1 până la 2 secunde.
Mută-Ți Mâncarea. După ce ați identificat care loc de pe grătar are căldura dorită, duceți-vă mâncarea acolo (adesea locul de urgență va avea exact temperatura de care aveți nevoie, chiar dacă doar pentru puțin timp). Este posibil să trebuiască să mutați mâncarea de mai multe ori înainte de a termina de gătit. Excepție: mâncare care se gătește într-o clipă peste un foc super-fierbinte.
Manipulați focul. Ai nevoie de ea mai fierbinte? Împingeți cărbunii împreună sau aruncați mai mulți. Mai rece? Separați cărbunii sau acoperiți grătarul cu capacul. Închideți orificiile de ventilație ale capacului pentru a-l răci și mai mult. (Totuși, nu închideți orificiile de ventilație sub grătarul de foc, altfel focul se va stinge.)