Tri-Tip la grătar cu ceapă roșie caramelizată

Tri-Tip la grătar cu ceapă roșie caramelizată
Tri-sfat la grătar cu ceapă roșie caramelizată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.03 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 398 calorii, 37g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de ulei de măsline, arpagic, sare kosher grosieră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ceapă Roșie Murată, Sandviș de porc la grătar cu mango și ceapă roșie, și Sandvișuri Tempeh la grătar înăbușite cu ardei și ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul cu ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa și gătiți până se rumenesc adânc, amestecând frecvent, aproximativ 30 de minute. Se amestecă oțet, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
CeapăCeapă
PiperPiper
SareSare
3
Se ia de pe foc. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați. Reîncălziți la foc mediu înainte de servire.) Se amestecă arpagicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
1
Pregătiți grătarul (foc mediu).
2
Se amestecă praful de usturoi, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Periați ambele părți ale tri-tips cu ulei și presărați cu amestec de usturoi-pulbere, apăsând pentru a adera. Grill tri-Sfaturi 5 minute pe fiecare parte. Reduceți căldura la mediu-scăzut sau, dacă utilizați grătar cu cărbune, mutați carnea în partea mai rece a grătarului. Acoperiți și grătiți până când termometrul introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 125 de la 130 de la 130 de la 10 la 30 de minute mai mult pentru mediu-rar, periat cu sos de grătar și rotit la fiecare 10 minute, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
UsturoiUsturoi
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Transferați tri-sfaturi pe suprafața de lucru; lăsați să stea 10 minute.
5
Tăiați carnea transversal în felii foarte subțiri; aranjați pe platou. Înconjoară cu ceapă caramelizată și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
CarneCarne
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista