Tri-Tip afumat cu lemn cu sos de plante siciliene
Tri-vârful afumat cu lemn cu sos de plante siciliene este un fără gluten și fără lactate garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 395 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 87 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare grosieră, ulei de măsline, friptură de vită bine tăiată de la 2 /2 la 2 3/4 de lire tri-tip și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 104 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tri-Tip la grătar cu sos de plante siciliene, Piept de vită afumat la grătar pentru pui de lemn, și Curcan la grătar cu saramură de arțar, afumat cu lemn pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați frunzele de cimbru, căței de usturoi, oregano uscat și sare grosieră în mini procesor până când usturoiul este tocat mărunt. Cu procesorul în funcțiune, adăugați treptat suc de lămâie, apoi ulei de măsline. Condimentați sosul de ierburi după gust cu piper și transferațiîn castron. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.
Presărați friptura generos pe ambele părți cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Lăsați să stea cel puțin 30 de minute și până la 2 ore.
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Înfășurați așchii de lemn în folie; străpungeți folia peste tot cu furculița.
Scoateți grătarul superior, așezați pachetul de folie direct pe arzător și înlocuiți grătarul.
Puneți friptura peste pachet și grătarul neacoperit 6 minute (lemnul din folie va începe să fumeze). Întoarceți friptura. Deplasați-vă la fața locului pe grătar, unde căldura este indirectă și medie-fierbinte. Acoperiți grătarul și gătiți până când termometrul este introdus în cea mai groasă parte a registrelor de friptură de la 128 la 135 la 135 la aproximativ 13 minute.
Presărați așchii de lemn peste cărbuni și puneți friptura pe raft. Gatiti friptura descoperita 7 minute. Întoarceți friptura. Mutați friptura la fața locului pe grătar, unde căldura este indirectă și medie-fierbinte. Acoperiți grătarul și gătiți până când termometrul este introdus în cea mai groasă parte a registrelor de friptură de la 128 la 135 la 135 la aproximativ 13 minute.
Transferați friptura pe platou.
Lăsați să stea 10 minute. Felie subțire friptură peste cereale.
Serviți, trecând sosul separat.