Tri-Tip afumat cu lemn cu sos de plante siciliene

Tri-Tip afumat cu lemn cu sos de plante siciliene
Tri-vârful afumat cu lemn cu sos de plante siciliene este un fără gluten și fără lactate garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 395 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 87 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare grosieră, ulei de măsline, friptură de vită bine tăiată de la 2 /2 la 2 3/4 de lire tri-tip și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 104 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tri-Tip la grătar cu sos de plante siciliene, Piept de vită afumat la grătar pentru pui de lemn, și Curcan la grătar cu saramură de arțar, afumat cu lemn pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați frunzele de cimbru, căței de usturoi, oregano uscat și sare grosieră în mini procesor până când usturoiul este tocat mărunt. Cu procesorul în funcțiune, adăugați treptat suc de lămâie, apoi ulei de măsline. Condimentați sosul de ierburi după gust cu piper și transferațiîn castron. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano UscatOregano Uscat
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Sare GrosierăSare Grosieră
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Presărați friptura generos pe ambele părți cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Lăsați să stea cel puțin 30 de minute și până la 2 ore.
4
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
1
Înfășurați așchii de lemn în folie; străpungeți folia peste tot cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Scoateți grătarul superior, așezați pachetul de folie direct pe arzător și înlocuiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Puneți friptura peste pachet și grătarul neacoperit 6 minute (lemnul din folie va începe să fumeze). Întoarceți friptura. Deplasați-vă la fața locului pe grătar, unde căldura este indirectă și medie-fierbinte. Acoperiți grătarul și gătiți până când termometrul este introdus în cea mai groasă parte a registrelor de friptură de la 128 la 135 la 135 la aproximativ 13 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați
1
Presărați așchii de lemn peste cărbuni și puneți friptura pe raft. Gatiti friptura descoperita 7 minute. Întoarceți friptura. Mutați friptura la fața locului pe grătar, unde căldura este indirectă și medie-fierbinte. Acoperiți grătarul și gătiți până când termometrul este introdus în cea mai groasă parte a registrelor de friptură de la 128 la 135 la 135 la aproximativ 13 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Transferați friptura pe platou.
3
Lăsați să stea 10 minute. Felie subțire friptură peste cereale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
4
Serviți, trecând sosul separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista