Trestie De Zahăr Frigărui Creveți
Pentru $ 3.24 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 73 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ghimbir, pastă de soia thai chili, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 14 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creveți de trestie de zahăr (chao Tom), Creveți vietnamezi din trestie de zahăr (chao Tom), și Creveți De Susan Cu Frigărui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți pastele de chili în castron și adăugați apă.
Se amestecă ingredientele rămase împreună pentru a face un amestec subțire. Puneți creveții în marinată și refrigerați peste noapte.
Așezați creveții pe frigarui, 4 bucăți pe fiecare frigărui și grătați.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca gloată Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.