Trestie de zahăr creveți Skewered (Chao Tom)

Trestie de zahăr creveți Skewered (Chao Tom)
Reteta de trestie de zahăr Skewered creveți (Chao Tom) ar putea satisface pofta ta vietnameză în aproximativ 20 minute. Această rețetă servește 20 și costă 1,01 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 62 calorii. Dacă aveți coriandru, ceapă verde, morcovi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Creveți vietnamezi din trestie de zahăr (Chao Tom), Trestie De Zahăr Skewered Creveți, și Creveți Cu Usturoi Frigărui.

Instrucțiuni

1
În vasul robotului de bucătărie adăugați morcovii tocați, ceapa verde, coriandrul și usturoiul și pulsați până când totul este în bucăți mici (nu-l procesați până când se transformă în ciupercă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați creveții, zahărul brun, untura și sosul de pește în robotul de bucătărie.De data aceasta, veți pulsa totul până când creveții se transformă într-o pastă.Aruncați amestecul de creveți într-un castron de dimensiuni medii până la mari și adăugați sarea, piperul și albușul de ou. Se amestecă pentru a combina bine albușul în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Sos De PeșteSos De Pește
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
UnturăUntură
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Lăsați amestecul să stea 20 de minute.Udați-vă mâinile și luați 2 linguri din amestecul de creveți în palma unei mâini și așezați frigăruia de trestie de zahăr (sau iarbă de lămâie) în mijlocul amestecului. Formați amestecul în jurul frigarui.Odată ce amestecul este format, așezați-l pe o bucată de folie de plastic sau hârtie cerată.Continuați să modelați toți creveții și să așezați fiecare bucată pe folie sau hârtie. Nu lăsați piesele să se atingă sau să se lipească una de cealaltă.Puneți un coș cu aburi într-o oală mare și adăugați apă până când nivelul ajunge chiar sub coșul cu aburi.Aduceți apa la fierbere.Odată ce apa fierbe, aranjați frigăruile în coș, astfel încât să stea în picioare și să nu se atingă.Aburiți-le până când vedeți că bucățile de creveți capătă o culoare roșie portocalie (la fel ca creveții când le gătiți) și apoi scoateți-le din abur și puneți-le deoparte. Acest lucru va dura aproximativ 5 7 minute. Va trebui să faceți acest lucru în loturi. Le-am acoperit ușor cu capacul pentru oală.Odată ce toți creveții au fost aburiți, puteți pregăti procesul de prăjire a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați puțin ulei vegetal într-o tigaie mare de sote și încălziți la foc mediu. (Fii oarecum generos cu uleiul, deoarece frigăruile de creveți se vor lipi dacă nu există suficient ulei. Dar nu trebuie să înoate în ulei.) Odată ce uleiul este fierbinte, așezați frigăruile de creveți în ulei. Prăjiți-le pe toate părțile până când sunt crocante. Acest lucru va trebui făcut și în loturi.Odată ce toate sunt prăjite, le puteți îngrămădi pe un platou și le puteți servi cu sos dulce de chili thailandez și oțet negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet NegruOțet Negru
Subţire-Subţire-
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateGreu
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate21
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista