Trestie de zahăr creveți Skewered (Chao Tom)

Trestie de zahăr creveți Skewered (Chao Tom)
Reteta de trestie de zahăr Skewered creveți (Chao Tom) ar putea satisface pofta ta vietnameză în aproximativ 20 minute. Această rețetă servește 20 și costă 1,01 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 62 calorii. Dacă aveți coriandru, ceapă verde, morcovi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Creveți vietnamezi din trestie de zahăr (Chao Tom), Trestie De Zahăr Skewered Creveți, și Creveți Cu Usturoi Frigărui.

Instrucțiuni

1
În vasul robotului de bucătărie adăugați morcovii tocați, ceapa verde, coriandrul și usturoiul și pulsați până când totul este în bucăți mici (nu-l procesați până când se transformă în ciupercă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați creveții, zahărul brun, untura și sosul de pește în robotul de bucătărie.De data aceasta, veți pulsa totul până când creveții se transformă într-o pastă.Aruncați amestecul de creveți într-un castron de dimensiuni medii până la mari și adăugați sarea, piperul și albușul de ou. Se amestecă pentru a combina bine albușul în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Sos De PeșteSos De Pește
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
UnturăUntură
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Lăsați amestecul să stea 20 de minute.Udați-vă mâinile și luați 2 linguri din amestecul de creveți în palma unei mâini și așezați frigăruia de trestie de zahăr (sau iarbă de lămâie) în mijlocul amestecului. Formați amestecul în jurul frigarui.Odată ce amestecul este format, așezați-l pe o bucată de folie de plastic sau hârtie cerată.Continuați să modelați toți creveții și să așezați fiecare bucată pe folie sau hârtie. Nu lăsați piesele să se atingă sau să se lipească una de cealaltă.Puneți un coș cu aburi într-o oală mare și adăugați apă până când nivelul ajunge chiar sub coșul cu aburi.Aduceți apa la fierbere.Odată ce apa fierbe, aranjați frigăruile în coș, astfel încât să stea în picioare și să nu se atingă.Aburiți-le până când vedeți că bucățile de creveți capătă o culoare roșie portocalie (la fel ca creveții când le gătiți) și apoi scoateți-le din abur și puneți-le deoparte. Acest lucru va dura aproximativ 5 7 minute. Va trebui să faceți acest lucru în loturi. Le-am acoperit ușor cu capacul pentru oală.Odată ce toți creveții au fost aburiți, puteți pregăti procesul de prăjire a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați puțin ulei vegetal într-o tigaie mare de sote și încălziți la foc mediu. (Fii oarecum generos cu uleiul, deoarece frigăruile de creveți se vor lipi dacă nu există suficient ulei. Dar nu trebuie să înoate în ulei.) Odată ce uleiul este fierbinte, așezați frigăruile de creveți în ulei. Prăjiți-le pe toate părțile până când sunt crocante. Acest lucru va trebui făcut și în loturi.Odată ce toate sunt prăjite, le puteți îngrămădi pe un platou și le puteți servi cu sos dulce de chili thailandez și oțet negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet NegruOțet Negru
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateGreu
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate21
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista