Tres Leches de Coco (tort de cocos Tres Leches)

Tres Leches de Coco (tort de cocos Tres Leches)
Tres Leches de Coco (tort de cocos Tres Leches) este un vegetarian desert. Această rețetă servește 12 și costă 1,34 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 724 calorii. Această rețetă este plăcută de 33 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Mergeți la magazin și ridicați lapte condensat, lapte de cocos, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tort Tres Leches cu Crema de Coco, Pastel De Tres Leches Con Coco, și Tort De Cocos Tres Leches pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru tort: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Bateți făina și praful de copt împreună într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Într-un castron mare, bateți albușurile de ou și sarea cu atașamentul de tel la viteză medie-mică până când albușurile încep să se slăbească și să se spumeze, aproximativ 1 minut. Creșteți viteza la mediu-mare și bateți albii până se formează vârfuri moi, 1 până la 2 minute. Adăugați încet zahărul și continuați să bateți până se formează vârfuri rigide, lucioase, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați gălbenușurile de ou și bateți doar până se combină. Reduceți viteza la minim și adăugați amestecul de făină în trei loturi, alternând cu laptele. Răzuiți părțile laterale și fundul vasului cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați vanilie și bateți doar până se combină. Îndoiți nuca de cocos cu spatula de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Răzuiți aluatul într - un vas de copt de 13 pe 9 inci și neteziți partea superioară.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Coaceți până când testerul de tort introdus în centrul tortului iese curat, 45 până la 50 de minute, rotind tortul la jumătatea coacerii.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Transferați tortul în raftul de răcire și răciți-l complet în tigaie, 1 până la 2 ore. Odată răcit, puneți tortul peste tot cu furculiță sau frigărui și rulați un cuțit de tăiat de-a lungul marginilor doar pentru a separa tortul de părțile laterale ale vasului de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
1
Bateți laptele de cocos, laptele condensat îndulcit și smântâna împreună într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se toarnă amestecul uniform peste tot tortul (Vezi notele).
3
Se transferă la frigider și se răcește cel puțin 2 ore.
4
Pentru toppingul de bezea prăjită: amestecați zahărul, apa și siropul de porumb într-o cratiță medie cu fund greu la foc mediu-mic până când zahărul se dizolvă. Creșteți căldura la mediu-mare și fierbeți siropul până când se înregistrează 240 F pe termometrul pentru bomboane, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
În timp ce siropul fierbe, într-un castron mare, bateți albușurile și sarea cu atașamentul telului la viteză medie-mică până când albușurile încep să se slăbească și să se spumeze, aproximativ 1 minut. Creșteți viteza la mediu-mare și bateți albii până se formează vârfuri moi, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Cu mixerul care rulează la viteză medie-mare, adăugați încet și cu grijă sirop la albușurile de ou. Bateți până când în afara bolului este rece la atingere și albii sunt groși și lucioși, aproximativ 7 minute. Îndoiți nuca de cocos prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Întindeți toppingul pe tortul răcit cu o spatulă, trăgând în sus pe bezea pentru a crea vârfuri decorative. Torta bezea la pâine prăjită ușor. Dacă nu aveți o torță, reglați suportul cuptorului la treimea superioară și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Coaceți până devin aurii, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții12
Scor De Sănătate7
Revista