Trei Rigatoni de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 7.56 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 888 calorii, 32g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați sare, usturoi, capace de ciuperci portobello și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Încercați Rigatoni Cu Trei Ciuperci, Trei Rigatoni De Ciuperci, și Rigatoni Cu Carpa De Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie la grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
2
Puneți o oală mare cu apă pe aragaz pentru a fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați sare și gătiți rigatoni la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Puneți porcini într-un vas mic cu aproximativ 2 căni de apă. Aduceți la fierbere, picurați la foc mic și reduceți lichidul la jumătate, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
În timp ce pastele și porcini funcționează, turnați aproximativ 1/4 cană de ulei de măsline extravirgin într-un castron mic. Folosiți o perie de patiserie pentru a acoperi portobellos în ulei de măsline extravirgin și așezați-le pe grătar fierbinte. Gătiti până la întuneric și fraged, 7 până la 8 minute, întorcându-vă o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Fulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Scoateți și lăsați să se odihnească.
7
Încălziți o tigaie mare adâncă cu 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, 2 rotații ale tigaiei, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați shiitakes și gătiți câteva minute, apoi adăugați usturoi și gătiți câteva minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
9
Adăugați vin și reduceți un minut. Înjumătățiți și feliați portobellos apoi adăugați la shiitakes. Împrăștiați rozmarinul în tigaie și întoarceți-l pentru a distribui planta. Condimentează ciupercile cu sare și piper. Se amestecă roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ciuperci Shiitake
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Scoateți porcini din bulionul de înmuiere cu o lingură pliată și tocați. Se amestecă ciupercile în sos, apoi se adaugă câteva linguri de bulion de înmuiere. Nu folosiți ultimul: orice granulație din ciupercile uscate se va așeza pe fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Polonic
Grăsime De Porc înapoi
11
Lăsați aromele să se combine încă câteva minute.
12
Scurgeți pastele și adăugați la oala caldă. Încingeți niște Romano peste paste și adăugați câteva linguri de sos în paste. Aruncați pastele și sosul pentru a acoperi, apoi transferați într-un platou de servire sau în boluri individuale și acoperiți cu sosul rămas. Treceți mai multă brânză la masă pentru topping și pâine pentru ștergere. Yum-o!
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
și Piper Portocaliu
1-1/2 Căni De Bere
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat