Trei Rigatoni De Ciuperci
Trei Rigatoni de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 7.56 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 888 calorii, 32g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați sare, usturoi, capace de ciuperci portobello și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Încercați Rigatoni Cu Trei Ciuperci, Trei Rigatoni De Ciuperci, și Rigatoni Cu Carpa De Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie la grătar.
Puneți o oală mare cu apă pe aragaz pentru a fierbe.
Adăugați sare și gătiți rigatoni la al dente.
Puneți porcini într-un vas mic cu aproximativ 2 căni de apă. Aduceți la fierbere, picurați la foc mic și reduceți lichidul la jumătate, 10 minute.
În timp ce pastele și porcini funcționează, turnați aproximativ 1/4 cană de ulei de măsline extravirgin într-un castron mic. Folosiți o perie de patiserie pentru a acoperi portobellos în ulei de măsline extravirgin și așezați-le pe grătar fierbinte. Gătiti până la întuneric și fraged, 7 până la 8 minute, întorcându-vă o dată.
Scoateți și lăsați să se odihnească.
Încălziți o tigaie mare adâncă cu 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, 2 rotații ale tigaiei, la foc mediu-mare.
Adăugați shiitakes și gătiți câteva minute, apoi adăugați usturoi și gătiți câteva minute mai mult.
Adăugați vin și reduceți un minut. Înjumătățiți și feliați portobellos apoi adăugați la shiitakes. Împrăștiați rozmarinul în tigaie și întoarceți-l pentru a distribui planta. Condimentează ciupercile cu sare și piper. Se amestecă roșiile.
Scoateți porcini din bulionul de înmuiere cu o lingură pliată și tocați. Se amestecă ciupercile în sos, apoi se adaugă câteva linguri de bulion de înmuiere. Nu folosiți ultimul: orice granulație din ciupercile uscate se va așeza pe fundul vasului.
Lăsați aromele să se combine încă câteva minute.
Scurgeți pastele și adăugați la oala caldă. Încingeți niște Romano peste paste și adăugați câteva linguri de sos în paste. Aruncați pastele și sosul pentru a acoperi, apoi transferați într-un platou de servire sau în boluri individuale și acoperiți cu sosul rămas. Treceți mai multă brânză la masă pentru topping și pâine pentru ștergere. Yum-o!