Trei mazăre cu praz, mentă și smântână
Trei mazăre cu praz, mentă și smântână ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 170 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână mazăre cu zahăr, sare și piper, praz și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 40%. Rețete similare sunt Trei Mazăre Cu Praz, Mentă Și Smântână, Mazăre În Cremă De Mentă, și Paste cu mazăre, smântână, pătrunjel și mentă.
Instrucțiuni
Tăiați zahărul și mazărea de zăpadă, apoi albiți împreună cu mazărea proaspătă decojită.
Clătiți bine prazul, răsturnând straturile sub apă curentă pentru a îndepărta nisipul. Tăiați subțire transversal.
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu, topiți untul. Când este spumos, adăugați prazul și amestecați până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Se toarnă smântână, se mărește căldura la mediu-mare și se amestecă des până când lichidul se reduce cu aproximativ jumătate, 3 până la 4 minute.
Se adaugă sare și piper după gust.
Adăugați toate mazărea și jumătate de mentă și amestecați doar până se încălzește, aproximativ 1 minut.
Se toarnă într-un castron de servire și se presară cu menta rămasă.
Pentru a curăța păstăile proaspete de mazăre, deschideți păstăile apăsând pe un capăt - păstăia ar trebui să se deschidă la cusătură. Apoi treceți degetul mare pe Deschidere pentru a elibera mazărea. Un kilogram de mazăre din păstăi produce aproximativ 1 cană de mazăre decojită.
Pentru a tăia păstăile de mazăre comestibile, cum ar fi zahărul și zăpada, tăiați sau rupeți capetele și trageți în sus brusc pentru a îndepărta orice sfoară de pe mazăre. Aruncați capetele și șirurile.
Pentru a albi mazărea proaspătă (fie decojită, fie întregi comestibile-tipuri de păstăi), dacă rețeta o cere, aduceți apa la fiert într-o tigaie mare, apoi adăugați mazăre. Gatiti doar pana cand incep sa devina un verde mai luminos, 15 pana la 30 de secunde, apoi scurgeti imediat. Clătiți bine sub apă curentă rece până se răcește, apoi scurgeți din nou.