Trei Lasagna Cu Brânză

Trei Lasagna Cu Brânză
Trei lasagna brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 1 porții cu 5124 calorii, 266g de proteine, și 234g de grăsime fiecare. Pentru $17.62 pe portie, această rețetă acoperă 75% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați ouă, usturoi, tăiței lasagna și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Lasagna cu sos alb-Lasagna cu răsucire, un sos alb de brânză mozzarella, Patru Lasagna Cu Brânză, și Lasagna Cu Patru Brânzeturi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgeți și așezați lasagna plat pe folie pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Într-un castron mediu, combinați ricotta, parmezanul, ouăle, sarea și piperul; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ParmezanParmezan
Brânză RicottaBrânză Ricotta
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Într-o cratiță medie, încălziți uleiul la foc mediu și sotati usturoiul timp de 2 minute; se amestecă sosul de paste și condimentul Italian.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Sos De PasteSos De Paste
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se încălzește sosul până se încălzește, amestecând ocazional, 2 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
6
Întindeți 1/2 cană de sos în fundul unui vas de copt de 9x13. Acoperiți cu un strat de tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Întindeți jumătate din amestecul de ricotta peste tăiței; acoperiți cu un alt strat de tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Brânză RicottaBrânză Ricotta
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Se toarnă 1 1/2 căni de sos peste tăiței și se întinde ricotta rămasă peste sos. Se acoperă cu tăiței și sosul rămas și se presară mozzarella peste toate. Acoperiți cu folie unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
PastePaste
Brânză RicottaBrânză Ricotta
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Coaceți 45 de minute sau până când brânza este spumoasă și blatul este auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții1
Scor De Sănătate76
Revista