Trei Lasagna Cu Brânză
Trei lasagna brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 1 porții cu 5124 calorii, 266g de proteine, și 234g de grăsime fiecare. Pentru $17.62 pe portie, această rețetă acoperă 75% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați ouă, usturoi, tăiței lasagna și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Lasagna cu sos alb-Lasagna cu răsucire, un sos alb de brânză mozzarella, Patru Lasagna Cu Brânză, și Lasagna Cu Patru Brânzeturi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgeți și așezați lasagna plat pe folie pentru a se răci.
Într-un castron mediu, combinați ricotta, parmezanul, ouăle, sarea și piperul; se amestecă bine.
Într-o cratiță medie, încălziți uleiul la foc mediu și sotati usturoiul timp de 2 minute; se amestecă sosul de paste și condimentul Italian.
Se încălzește sosul până se încălzește, amestecând ocazional, 2 până la 5 minute.
Întindeți 1/2 cană de sos în fundul unui vas de copt de 9x13. Acoperiți cu un strat de tăiței.
Întindeți jumătate din amestecul de ricotta peste tăiței; acoperiți cu un alt strat de tăiței.
Se toarnă 1 1/2 căni de sos peste tăiței și se întinde ricotta rămasă peste sos. Se acoperă cu tăiței și sosul rămas și se presară mozzarella peste toate. Acoperiți cu folie unsă.
Coaceți 45 de minute sau până când brânza este spumoasă și blatul este auriu.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.