Trei Calzone de brânză și anghinare

Trei Calzone de brânză și anghinare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați trei Calzone de brânză și anghinare. Această rețetă face 6 porții cu 579 calorii, 17g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.53 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, roșii uscate la soare, albus de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi roșiile uscate la soare, puteți urma acest fel principal cu Bile De Floricele De Bujor Roz ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cârnați Și Calzone De Anghinare, Pui Prăjit-Calzone De Anghinare, și Calzone de pui, spanac și anghinare (Dimensiune personală) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Poziționați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 de grade F. presărați ușor o foaie de copt antiaderentă cu făină de porumb. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
În vasul procesorului alimentar, adăugați inimile de anghinare, Pecorino Romano, ricotta, fontina, roșiile uscate la soare, sucul de lămâie, sarea, piperul și coaja de lămâie. Puls până când combinate și indesata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
Pecorino RomanoPecorino Romano
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Brânză FontinaBrânză Fontina
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Folosind un cuțit, tăiați aluatul de pizza în sferturi. Pe o suprafață ușor înmuiată, întindeți aluatul în patru cercuri de 6 inci, fiecare cu grosimea de aproximativ 1/4 inci. Folosind o perie de patiserie, periați aluatul cu albusul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Așezați un sfert din umplutură pe o parte a fiecărui cerc de aluat. Îndoiți aluatul peste umplutură, formând un semicerc. Strângeți marginile aluatului ferm împreună și sertizați pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
6
Așezați calzona individuală pregătită pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Stropiți calzonele cu ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
8
Se presară ușor cu sare și piper. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați o fantă pe partea superioară a fiecărei calzone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
9
Coaceți până se rumenesc și umplutura clocotește, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Serviți alături de sosul încălzit de roșii-busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Revista