Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați trei Calzone de brânză și anghinare. Această rețetă face 6 porții cu 579 calorii, 17g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.53 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, roșii uscate la soare, albus de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi roșiile uscate la soare, puteți urma acest fel principal cu Bile De Floricele De Bujor Roz ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cârnați Și Calzone De Anghinare, Pui Prăjit-Calzone De Anghinare, și Calzone de pui, spanac și anghinare (Dimensiune personală) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Poziționați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 de grade F. presărați ușor o foaie de copt antiaderentă cu făină de porumb. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
În vasul procesorului alimentar, adăugați inimile de anghinare, Pecorino Romano, ricotta, fontina, roșiile uscate la soare, sucul de lămâie, sarea, piperul și coaja de lămâie. Puls până când combinate și indesata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Chips-uri Taco Tricolore
Pecorino Romano
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
Brânză Fontina
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Folosind un cuțit, tăiați aluatul de pizza în sferturi. Pe o suprafață ușor înmuiată, întindeți aluatul în patru cercuri de 6 inci, fiecare cu grosimea de aproximativ 1/4 inci. Folosind o perie de patiserie, periați aluatul cu albusul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Așezați un sfert din umplutură pe o parte a fiecărui cerc de aluat. Îndoiți aluatul peste umplutură, formând un semicerc. Strângeți marginile aluatului ferm împreună și sertizați pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
6
Așezați calzona individuală pregătită pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
7
Stropiți calzonele cu ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
8
Se presară ușor cu sare și piper. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați o fantă pe partea superioară a fiecărei calzone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Coaceți până se rumenesc și umplutura clocotește, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Serviți alături de sosul încălzit de roșii-busuioc.