Trei brânză și ceapă plăcintă cu ouă de Paște

Trei brânză și ceapă plăcintă cu ouă de Paște
Trei brânză și ceapă plăcintă cu ouă de Paște necesită în jur 2 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 80 de cenți pe porție. O porție conține 353 calorii, 15g de proteine, și 23g de grăsime. Paștele va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Toateretete are 2 fani. Un amestec de zahăr, făină, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 32%. Rețete similare includ Bacon și ou Mac și brânză, Omletă de ceapă franceză pentru Lunea Paștelui, și Cum se fac ouă de Paște din piele de ceapă.

Instrucțiuni

1
Bateți făina, sarea și zahărul într-un bol; lucrați 1/2 cană bucăți de unt nesărat în ingrediente uscate cu degetele până când amestecul de făină arată ca o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt NesăratUnt Nesărat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Amestecați apa cu gheață în aluat puțin câte puțin până când se ține doar împreună. Formați-vă într-o bilă și apăsați aluatul în jos pentru a forma un disc plat; înfășurați în folie de plastic și refrigerați cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
3
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Rotiți aluatul într-un cerc pe o suprafață de lucru înmuiată și potriviți crusta într-un vas de plăcintă de 9 inci; sertizați marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
5
Puneți feliile de ceapă într-o cratiță, acoperiți cu apă și dați la fiert; reduceți focul la mediu și fierbeți până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se scurge și se răcește felii de ceapa; răspândit în partea de jos a crustă plăcintă și de sus cu Cheddar, mozzarella, parmezan și brânzeturi în straturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
ParmezanParmezan
Brânză CheddarBrânză Cheddar
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CeapăCeapă
7
Întindeți felii de ou peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
OuăOuă
8
Se toarnă jumătate și jumătate peste umplutură și se presară cu piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
9
Amestecați firimiturile rotunde cu unt și 1/4 cană de unt topit într-un bol; presărați amestecul de firimituri uniform peste plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțiteChifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiPaști
Revista