Trei Brânză Fierbinte Anghinare Dip
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Trei brânză fierbinte Anghinare Dip ar putea fi o reteta uimitoare pentru a încerca. Această rețetă servește 4 și costă 2,35 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 71G de grăsime, și un total de 737 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 2545 de fani. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Un amestec de mozzarella, cremă de brânză, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Hot Anghinare-Brânză Dip, Baie fierbinte de anghinare și brânză, și Trei Brânză Fierbinte Anghinare Dip.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un bol mare de amestecare, bateți crema de brânză cu un mixer electric de mână până se omogenizează. Apoi bateți maioneza până se omogenizează.
Adăugați ingredientele rămase și amestecați împreună până se combină.
Transferați scufundarea pe o farfurie de plăcintă sau pe un vas de gratin superficial.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit timp de 30 până la 40 de minute până când blatul se rumeneste și scufundarea clocotește.
Serviți fierbinte cu biscuiți, chipsuri de tortilla, crostini sau legume.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și spumant rosul. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Ferrari Perle. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.
![Ferrari Perle]()
Ferrari Perle
Galben-pai cu o ușoară strălucire aurie. Intens și deosebit de rafinat cu mirosuri de migdale, mere, un ușor condiment și note de crustă de pâine. Uscat, curat și elegant, cu o netezime de durată. Note de mere coapte, o drojdie plăcută și migdale dulci.