Trei brânză & ceapa jacheta cartofi topper

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete pentru cutia de rețete, trei brânză și jachetă de ceapă topper de cartofi ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 513 calorii, 30g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de piper măcinat, ceapă de primăvară, cheddar matur și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Topper De Cartofi Cu Brânză Albastră Sassy, Ceapa Rosie-Topper Balsamic, și Burger De Ciuperci-Ceapă / Topper De Friptură.
Instrucțiuni
Se amestecă brânza moale cu mozzarella, cheddar Matur, ceapă de primăvară și lapte. Puneți lingura în cartofi de jachetă și acoperiți fiecare cu o măcinare de piper negru și o păpușă de chutney de ceapă.