Trapa Prăjită Salsa Chile
Reteta prăjită trapa Chile Salsa ar putea satisface pofta Mexican în jurul valorii de 45 minute. O porție conține 19 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, cilantro, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Trapa Prăjită Chile Salsa Verde, Trapa Prăjită Chile Salsa Verde, și Peach + Hatch Chile Salsa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul la mare.
Așezați ardei iute, roșii, șobolani și căței de usturoi pe o foaie de copt. Se fierbe amestecul de legume timp de 10 minute sau până se carbonizează, întorcându-se o dată după 5 minute.
Scoateți chiles din tigaie.
Așezați într-o pungă de hârtie; pliați pentru a închide bine.
Lăsați să stea 15 minute.
Îndepărtați piei, blaturi și semințe din ardei iute; aruncați.
Scoateți pielea din usturoi; aruncați.
Așezați ardei iute, usturoi, roșii, ceapă eșalotă, coriandru, suc de lămâie și sare kosher în vasul unui robot de bucătărie; pulsați de 10 ori sau până când amestecul este bine combinat.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Juve y Camps Reserva de la familia 40th Anniversary Cuvee Cava cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Juve y Camps Reserva de la Familia 40 de ani Cuvee Cava]()
Juve y Camps Reserva de la Familia 40 de ani Cuvee Cava
De culoare auriu pal, această Cava are arome de piersici albe coapte, baghetă prăjită cu note de citrice de lămâie și caise. Palatul este bogat și larg, cu arome de măr verde, ceai verde de iasomie și migdale prăjite. Acest brut nature cava este extrem de versatil, deoarece nu s-a adăugat nicio doză, astfel încât aciditatea și bulele vă curăță palatul după fiecare mușcătură. Mâncăruri recomandate: creveți cu usturoi, biban marinat miso, ton încrustat cu susan, pui tikka masala și Jamon Iberico.