Trabucuri Mocha cu crema de cafea

Trabucuri Mocha cu crema de cafea
Trabucurile Mocha cu cremă de cafea ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 48. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 90 de calorii. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr de cofetărie, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 5 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 8%. Rețete similare includ Trabucuri Mocha Cu Crema De Cafea, Plăcintă Mocha cu frișcă de cafea, și Înghețată Mochan cu sos de cafea-Caramel.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați 2 căni de zahăr de cofetărie, făină și sare. Faceți o fântână în centru și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Într-un alt castron, combinați untul topit și resturile de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se toarnă untul de vanilie, albușurile de ou și 1 lingură de cremă în bine de ingrediente uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
4
Se amestecă până se omogenizează. Îndoiți în 1 1/2 uncii de ciocolată rasă. Se răcește la frigider 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
5
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Tapetați o foaie de copt cu hârtie cerată.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Faceți un șablon folosind un cuțit utilitar pentru a tăia un cerc de 4 1/2 inch (11,5 centimetri) în centrul unui capac flexibil din plastic.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
7
Așezați șablonul pe foaia de copt și întindeți 2 lingurițe de aluat în interior cerc; scoateți șablonul. Faceți 3 cercuri pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit 2 minute, rotiți tigaia și coaceți încă 2 minute, până devin aurii. Lucrând rapid, scoateți cookie-ul din tavă cu o spatulă și rotiți-l în jurul mânerului unei linguri de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Așezați fursecurile rulate pe grătar pentru a se răci complet. Dacă cookie-urile se întăresc înainte de rulare, reveniți la cuptor timp de 30 de secunde pentru a se înmuia. Repetați pentru a utiliza tot aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Pentru a face crema de cafea: bateți împreună lichiorul de cafea și pudra de espresso până când pulberea este dizolvată. Bateți în 2 1/2 căni smântână și 1/4 cană zahăr de cofetari până se formează vârfuri moi. La frigider 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Espresso InstantEspresso Instant
Lichior De CafeaLichior De Cafea
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
11
Umpleți prăjiturile răcite cu cremă de cafea folosind o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund de 3/8 inch. Înmuiați fiecare capăt al fursecurilor umplute în ciocolată rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
12
Serviți imediat sau depozitați într-un recipient etanș până la 3 zile.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 5 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista