Trabucuri Mocha cu crema de cafea
Trabucurile Mocha cu cremă de cafea ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 48. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 90 de calorii. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr de cofetărie, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 5 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 8%. Rețete similare includ Trabucuri Mocha Cu Crema De Cafea, Plăcintă Mocha cu frișcă de cafea, și Înghețată Mochan cu sos de cafea-Caramel.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați 2 căni de zahăr de cofetărie, făină și sare. Faceți o fântână în centru și lăsați-o deoparte.
Într-un alt castron, combinați untul topit și resturile de vanilie.
Se toarnă untul de vanilie, albușurile de ou și 1 lingură de cremă în bine de ingrediente uscate.
Se amestecă până se omogenizează. Îndoiți în 1 1/2 uncii de ciocolată rasă. Se răcește la frigider 2 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Tapetați o foaie de copt cu hârtie cerată.
Faceți un șablon folosind un cuțit utilitar pentru a tăia un cerc de 4 1/2 inch (11,5 centimetri) în centrul unui capac flexibil din plastic.
Așezați șablonul pe foaia de copt și întindeți 2 lingurițe de aluat în interior cerc; scoateți șablonul. Faceți 3 cercuri pe o foaie de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit 2 minute, rotiți tigaia și coaceți încă 2 minute, până devin aurii. Lucrând rapid, scoateți cookie-ul din tavă cu o spatulă și rotiți-l în jurul mânerului unei linguri de lemn.
Așezați fursecurile rulate pe grătar pentru a se răci complet. Dacă cookie-urile se întăresc înainte de rulare, reveniți la cuptor timp de 30 de secunde pentru a se înmuia. Repetați pentru a utiliza tot aluatul rămas.
Pentru a face crema de cafea: bateți împreună lichiorul de cafea și pudra de espresso până când pulberea este dizolvată. Bateți în 2 1/2 căni smântână și 1/4 cană zahăr de cofetari până se formează vârfuri moi. La frigider 15 minute.
Umpleți prăjiturile răcite cu cremă de cafea folosind o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund de 3/8 inch. Înmuiați fiecare capăt al fursecurilor umplute în ciocolată rasă.
Serviți imediat sau depozitați într-un recipient etanș până la 3 zile.