Trabucuri De Iepure
Reteta trabucuri cotlet de iepure pot fi făcute în aproximativ 38 de minute. Această rețetă servește 1 și costă 11,56 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 69G de proteine, 60g de grăsime, și un total de 963 calorii. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de șalotă, coapsă de iepure, semizeu de vițel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Loin de iepure pe o tocană de fasole, Muschi de iepure învelit cu slănină cu sos de căpșuni cu slănină, și Trabucuri De Pui.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Încălziți uleiul într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Adăugați ciupercile , șalota, sarea și piperul. Gatiti si amestecati pana cand ciupercile se descompun intr-o pasta, 5-10 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
Așezați foaia de foietaj pe o suprafață de lucru curată și întindeți-o pentru a se potrivi cu lungimea coapsei de iepure.
Întindeți pasta de ciuperci pe suprafață.
Așezați coapsa de iepure în centru și aranjați sparanghelul alături de iepure.
Rulați patiseria în jurul iepurelui și sparanghelului într-un cilindru închis strâns, ciupind capetele pentru a sigila.
Așezați pe foaia de copt pregătită și periați partea superioară a patiseriei cu gălbenuș de ou.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când patiseria devine maro auriu intens, timp de 10 până la 13 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească 5 minute. Carnea trebuie să atingă o temperatură internă de cel puțin 145 grade F (65 grade C).
În timp ce iepurele gătește, încălziți semigla într-o tigaie mică la foc mediu. Când este topit și fierbinte, amestecați untul până se topește și scoateți-l de pe foc.
Pentru a servi, tăiați patiseria în jumătate transversal și așezați-o în centrul unei farfurii de servire.
Stropiți sosul în jurul farfuriei.