Trabucuri De Iepure

Trabucuri De Iepure
Reteta trabucuri cotlet de iepure pot fi făcute în aproximativ 38 de minute. Această rețetă servește 1 și costă 11,56 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 69G de proteine, 60g de grăsime, și un total de 963 calorii. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de șalotă, coapsă de iepure, semizeu de vițel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Loin de iepure pe o tocană de fasole, Muschi de iepure învelit cu slănină cu sos de căpșuni cu slănină, și Trabucuri De Pui.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ciupercile , șalota, sarea și piperul. Gatiti si amestecati pana cand ciupercile se descompun intr-o pasta, 5-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
PiperPiper
SareSare
4
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
5
Așezați foaia de foietaj pe o suprafață de lucru curată și întindeți-o pentru a se potrivi cu lungimea coapsei de iepure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
Iepure întregIepure întreg
RolaRola
6
Întindeți pasta de ciuperci pe suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
7
Așezați coapsa de iepure în centru și aranjați sparanghelul alături de iepure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Iepure întregIepure întreg
8
Rulați patiseria în jurul iepurelui și sparanghelului într-un cilindru închis strâns, ciupind capetele pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Iepure întregIepure întreg
RolaRola
9
Așezați pe foaia de copt pregătită și periați partea superioară a patiseriei cu gălbenuș de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când patiseria devine maro auriu intens, timp de 10 până la 13 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească 5 minute. Carnea trebuie să atingă o temperatură internă de cel puțin 145 grade F (65 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
În timp ce iepurele gătește, încălziți semigla într-o tigaie mică la foc mediu. Când este topit și fierbinte, amestecați untul până se topește și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Iepure întregIepure întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Pentru a servi, tăiați patiseria în jumătate transversal și așezați-o în centrul unei farfurii de servire.
14
Stropiți sosul în jurul farfuriei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateGreu
Gata În38 m.
Porții1
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista