Touchdown Chili
Touchdown Chili ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 8. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 365 calorii, 22g de proteine, și 23g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este perfect pentru Super Bowl. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Un amestec de chimen măcinat, piper măcinat, pudră de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Touchdown Chili, Touchdown Chili, și Picant Touchdown Chili.
Instrucțiuni
Așezați carnea de vită măcinată, ceapa și usturoiul într-o cratiță mare la foc mediu. Gătiti, amestecând pentru a sfărâma carnea de vită, până când carnea de vită nu mai este roz și ceapa este fragedă.
Scurgeți grăsimea și readuceți tigaia în aragaz.
Combinați pudra de chili, chimenul și busuiocul; se presară peste carnea de vită. Gatiti si amestecati pentru a acoperi carnea si prajiti putin condimentele.
Se toarnă roșiile, ardeii iute verzi, sosul de roșii, berea și oțetul. Aduceți la fierbere și amestecați pentru a slăbi bucățile care sunt lipite de fundul tigaiei.
Se amestecă zahărul brun, sosul de ardei iute, sarea și piperul. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți timp de 3 ore.
Scoateți capacul pentru ultimele 30 de minute de gătit.