Totul Rulouri De Sushi Bagel
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și pescatarian? Totul rulouri de sushi Bagel ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 5,95 USD pe porție. O porție conține 801 calorii, 29G de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 12 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, semințe de susan, fulgi de ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până semințe de susan ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Bagel Roll (Sushi ), Totul Chifle De Conopidă, și Rulouri De Sushi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți orezul în mai multe schimbări de apă rece, apoi adăugați într-o cratiță medie cu 3 3/4 căni de apă și 1 linguriță de sare. Aduceți la fierbere, apoi acoperiți și reduceți căldura la minim. Gatiti, fara agitare, pana se inmoaie, aproximativ 15 minute.
Scoateți cratița de pe foc și lăsați să stea, acoperită, încă 15 minute.
Transferați orezul pe o foaie de copt. Se amestecă împreună oțetul, zahărul și 1/2 linguriță de sare.
Stropiți peste orez și pliați cu o spatulă.
Lăsați orezul să se răcească complet (aproximativ 10 minute la frigider sau 30 de minute la temperatura camerei).
Se amestecă împreună crema de brânză, morcovi și scallions.
Așezați o bucată de folie de plastic pe suprafața de lucru și uleiul ușor.
Așezați 1 1/3 căni de orez pe folia de plastic și, folosind mâinile ude, apăsați într-un pătrat de 7 inci.
Așezați un singur strat de somon peste orez, lăsând o margine de 1/2 inci pe partea cea mai apropiată de dvs. Aliniați un sfert din crema de brânză vegetală de-a lungul marginii somonului cel mai apropiat de dvs. Folosind folia de plastic ca ajutor, rotiți ferm sushi-ul într-un cilindru. Apăsați orezul împreună cu o presiune uniformă pentru a forma o rolă. Repetați cu ingredientele rămase, făcând încă 3 rulouri.
Amestecați fulgii de ceapă, semințele de susan, usturoiul uscat și semințele de mac pe o foaie de copt.
Rotiți fiecare rolă în amestecul de semințe.
Tăiați fiecare rolă în 8 bucăți cu un cuțit umed.
Se servește cu soia, wasabi și ghimbir murat.