Tostones (Pătlagine verzi prăjite de două ori) cu sos de scufundare Mayo-Ketchup

Tostones (Patlagini verzi prăjite de două ori) cu sos de scufundare Mayo-Ketchup ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 483 calorii, 2G de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 97 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ulei de canolan, usturoi, sare de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Tostones (Pătlagine verzi prăjite de două ori) cu sos de iaurt coriandru-usturoi, Pene de Avocado prăjite cu sos de scufundare Wasabi-Lime-Mayo, și Tomatillos verzi prăjiți cu sos de scufundare Jalapeimbroko pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați maioneza, ketchup-ul și usturoiul într-un castron mic. Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute înainte de servire.
Încălziți uleiul într-o friteuză sau o cratiță mare la 350 grade F (175 grade C).
Prăjiți bucățile de pătlagină până devin aurii, dar nu se rumenesc, 5 până la 7 minute.
Se scurge pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie. Lăsați pătlaginele să se răcească ușor, apoi zdrobiți fiecare bucată de pătlagină într-un tostonero sau cu fundul unei cutii curate. Prăjiți plantanele turtite a doua oară până devin aurii și crocante, încă 5 până la 7 minute. Se condimentează cu sare de usturoi.