Tostadas De Creveți La Grătar

Tostadas creveți la grătar ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 51 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 45. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de avocado, coji de tostada, ardei iute poblano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tostadas De Creveți La Grătar, Tostadas de creveți la grătar cu var, și Tostadas De Creveți La Grătar {Ultimate Panini Press Cookbook Giveaway}.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Puneți ardei iute și porumb pe grătar. Ardei iute la grătar 10 min. sau până la înnegrit, întorcându-se ocazional; transferați în castron. Acoperiți cu folie de plastic. Grill porumb încă 5 până la 10 min. sau până se înmoaie, întorcându-se ocazional; scoateți din grătar.
Filetați creveții pe frigarui; grătar 4 min. sau până când creveții devin roz, periați frecvent cu pansament de 1/4 cană. Între timp, amestecați pansamentul rămas și avocado în blender până se omogenizează.
Cojiți, semințe și ardei iute; tăiat în fâșii.
Scoateți porumbul din știuleți.
Combinați ardeii iute, porumbul și creveții.
Așezați cojile tostada pe grătar; se acoperă cu brânză. Grătar 2 min. sau până când brânza este topită.
Scoateți din grătar. Se acoperă cu amestec de creveți și amestec de avocado.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.