Tostadas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Tostadas. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 272 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt BLT Tostadas, Tostadas, și Tilapia Tostadas.
Instrucțiuni
Întindeți tortilele pe o suprafață de lucru (în 1 strat) și lăsați să se usuce până la piele, aproximativ 20 de minute.
Încălziți uleiul de 1/2 inch într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat până când este suficient de fierbinte pentru a face marginea unei tortilla să sfârâie.
Adăugați 1 tortilla în ulei, împingând în jos cu o spatulă metalică cu mâner lung pentru a scufunda și prăjiți 15 secunde. Folosind clești, întoarceți tortilla și continuați să prăjiți, împingând în jos în ulei cu spatulă pentru a vă menține cât mai plat posibil și răsturnându-vă ocazional, până când tortilla este aurie adâncă și barbotarea începe să scadă, cu aproximativ 1 minut în plus.
Transferați cu clești pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. (Tostada va fi crocantă pe măsură ce se răcește.) Se prăjește cu tortilele rămase, câte 1, în același mod.
Vin recomandat: Pinot Noir, Trandafir Spumant, Riesling
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Sparkling rossimbolxși Riesling. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.