Toscan Friptură De Porc Cu Fenicul
Toscan friptură de porc cu fenicul este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 642 calorii, 69G de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.49 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare de mare, fulgi de piper, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până sare de mare ar putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc toscană cu fenicul și struguri, Friptură De Porc Toscană, și Friptură De Porc Toscană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați usturoiul, rozmarinul tocat, 1 lingură de sare și fulgii de ardei roșu într-un bol mic. Faceți tăieturi adânci de 3/4 inci între oasele coastei porcului. Umpleți o parte din amestecul de usturoi în fiecare tăietură. Frecați jumătățile de lămâie peste carnea de porc, apoi frecați cu amestecul de usturoi rămas. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați peste noapte.
Aduceți carnea de porc la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute. Poziționați un suport în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 375 grade F.
Tăiați fiecare bulb de fenicul în jumătate, apoi tăiați fiecare jumătate în pene. Împrăștiați crengile de fenicul și rozmarin într-o tigaie medie de prăjire (cel mai bine este dacă friptura se potrivește perfect în tigaie).
Așezați carnea de porc în tigaia de prăjire deasupra fenicului, cu partea grasă în sus și prăjiți până când un termometru introdus în centrul cărnii de porc înregistrează 145 de grade F, aproximativ 1 oră, 45 de minute.
Transferați carnea de porc pe un platou sau o tăietură și acoperiți ușor cu folie; lăsați să se odihnească 15 minute.
Între timp, întoarceți panele de fenicul și întoarceți tigaia la cuptor. Continuați prăjirea până când feniculul este caramelizat, aproximativ 15 minute.
Tăiați carnea de porc în cotlet și serviți cu fenicul.
Fotografie de Anna Williams