Tortă de ciocolată neagră cu Coulis de mure cu țepi
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 675 calorii, 8g de proteine, și 48G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de coulis de mure cu țepi, chipsuri de ciocolată semidulce, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolata neagra bucată Popovers cu ghimpat frisca, Întuneric & squidgy ciocolata torte, și Ciocolata Neagra-Bourbon Torte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Perie 9-inch-diametru springform pan cu margarina; linia de jos cu pergament. Se amestecă 1 2/3 căni de chipsuri de ciocolată și 3/4 cană de margarină într-o cratiță medie la foc mic până se omogenizează.
Bateți cacao și espresso. Se răcește 10 minute.
Folosind mixerul electric, bateți ouăle și zahărul într-un castron mare la viteză mare până se îngroașă, aproximativ 6 minute. Îndoiți amestecul de ciocolată.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți torte până când se usucă și se crăpa deasupra și testerul introdus în centru iese cu niște aluat umed atașat, aproximativ 42 de minute. Se răcește în tigaie pe raft 1 oră (centrul va cădea). Folosind spatula, apăsați marginile ridicate, astfel încât partea superioară să fie la nivel.
Tăiați în jurul laturilor tigaiei; îndepărtați părțile laterale.
Așezați placa deasupra torte și inversați pe placă.
Îndepărtați fundul tigaiei; îndepărtați hârtia și răciți complet torte.
Se amestecă restul de 1 cană (6 uncii) de ciocolată și 1/4 cană de margarină într-o cratiță mică la foc mic până se omogenizează (nu se supraîncălzește).
Bateți în 2 linguri de coulis de mure. Glazura rece 15 minute.
Se toarnă glazura în centrul torte. Suprafață netedă cu spatulă, permițând o parte din glazură să picure pe laturi. Refrigerați neacoperit până când glazura este setată, aproximativ 1 oră. (Se poate face cu 3 zile înainte. Acoperiți și păstrați la frigider.)
Tăiați torte în pene; lingura coulis alături.
Garnisiți cu mentă și fructe de pădure, dacă doriți.