Tortă de ciocolată neagră cu Coulis de mure cu țepi

Tortă de ciocolată neagră cu Coulis de mure cu țepi
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 675 calorii, 8g de proteine, și 48G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de coulis de mure cu țepi, chipsuri de ciocolată semidulce, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolata neagra bucată Popovers cu ghimpat frisca, Întuneric & squidgy ciocolata torte, și Ciocolata Neagra-Bourbon Torte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Perie 9-inch-diametru springform pan cu margarina; linia de jos cu pergament. Se amestecă 1 2/3 căni de chipsuri de ciocolată și 3/4 cană de margarină într-o cratiță medie la foc mic până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
MargarinăMargarină
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Bateți cacao și espresso. Se răcește 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Folosind mixerul electric, bateți ouăle și zahărul într-un castron mare la viteză mare până se îngroașă, aproximativ 6 minute. Îndoiți amestecul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți torte până când se usucă și se crăpa deasupra și testerul introdus în centru iese cu niște aluat umed atașat, aproximativ 42 de minute. Se răcește în tigaie pe raft 1 oră (centrul va cădea). Folosind spatula, apăsați marginile ridicate, astfel încât partea superioară să fie la nivel.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
7
Tăiați în jurul laturilor tigaiei; îndepărtați părțile laterale.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Așezați placa deasupra torte și inversați pe placă.
9
Îndepărtați fundul tigaiei; îndepărtați hârtia și răciți complet torte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Se amestecă restul de 1 cană (6 uncii) de ciocolată și 1/4 cană de margarină într-o cratiță mică la foc mic până se omogenizează (nu se supraîncălzește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
MargarinăMargarină
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
11
Bateți în 2 linguri de coulis de mure. Glazura rece 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
12
Se toarnă glazura în centrul torte. Suprafață netedă cu spatulă, permițând o parte din glazură să picure pe laturi. Refrigerați neacoperit până când glazura este setată, aproximativ 1 oră. (Se poate face cu 3 zile înainte. Acoperiți și păstrați la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
13
Tăiați torte în pene; lingura coulis alături.
14
Garnisiți cu mentă și fructe de pădure, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
MentăMentă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista