Tortă De Ciocolată Cu Alune Cu Ganache Espresso

Tortă De Ciocolată Cu Alune Cu Ganache Espresso
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Torte de ciocolată cu alune cu Ganache Espresso. O porție conține 457 calorii, 8g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 151 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ciocolată dulce-amăruie, alune albite, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Tort Espresso de ciocolată albă cu pralină de alune, Ciocolata Espresso Ganache Pie, și Ciocolata Ganache Torte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt 9-inch springform pan. În robotul de bucătărie, pulsați 1 cană de zahăr cu alune până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Într-un castron mare, bateți gălbenușurile, amestecul de alune, coaja, untul, sarea și vanilia până se combină; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Folosind mixerul prevăzut cu Atașament pentru bici, bateți albii la viteză medie-mare până la opac. Adăugați încet restul de 2 linguri de zahăr și continuați să bateți până la vârfuri moi. Îndoiți bezea în amestec de alune, alternând cu firimituri panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se toarnă în tigaie și se coace până când centrul este doar setat și scobitoarea introdusă în mijloc iese curată (Vezi nota de cap), aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Lăsați tortul să se răcească în tigaie timp de 15 minute, apoi îndepărtați părțile laterale ale tigaiei și lăsați tortul să se răcească complet înainte de glazurare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
În vasul rezistent la căldură, încălziți ciocolata cu smântână și pudră de espresso, până când ciocolata este topită și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Așezați tortul pe suportul de sârmă așezat într-o foaie de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
8
Se toarnă ganache peste tort. Se răcește pentru a seta ganache.
9
Servește.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista