Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Torte de ciocolată cu alune cu Ganache Espresso. O porție conține 457 calorii, 8g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 151 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ciocolată dulce-amăruie, alune albite, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Tort Espresso de ciocolată albă cu pralină de alune, Ciocolata Espresso Ganache Pie, și Ciocolata Ganache Torte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt 9-inch springform pan. În robotul de bucătărie, pulsați 1 cană de zahăr cu alune până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mare, bateți gălbenușurile, amestecul de alune, coaja, untul, sarea și vanilia până se combină; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Folosind mixerul prevăzut cu Atașament pentru bici, bateți albii la viteză medie-mare până la opac. Adăugați încet restul de 2 linguri de zahăr și continuați să bateți până la vârfuri moi. Îndoiți bezea în amestec de alune, alternând cu firimituri panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se toarnă în tigaie și se coace până când centrul este doar setat și scobitoarea introdusă în mijloc iese curată (Vezi nota de cap), aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
5
Lăsați tortul să se răcească în tigaie timp de 15 minute, apoi îndepărtați părțile laterale ale tigaiei și lăsați tortul să se răcească complet înainte de glazurare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
În vasul rezistent la căldură, încălziți ciocolata cu smântână și pudră de espresso, până când ciocolata este topită și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Instant
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Așezați tortul pe suportul de sârmă așezat într-o foaie de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&m
8
Se toarnă ganache peste tort. Se răcește pentru a seta ganache.