Tortă De Ciocolată Cu Alune Cu Ganache Espresso

Tortă De Ciocolată Cu Alune Cu Ganache Espresso
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Torte de ciocolată cu alune cu Ganache Espresso. O porție conține 457 calorii, 8g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 151 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ciocolată dulce-amăruie, alune albite, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Tort Espresso de ciocolată albă cu pralină de alune, Ciocolata Espresso Ganache Pie, și Ciocolata Ganache Torte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt 9-inch springform pan. În robotul de bucătărie, pulsați 1 cană de zahăr cu alune până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un castron mare, bateți gălbenușurile, amestecul de alune, coaja, untul, sarea și vanilia până se combină; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Folosind mixerul prevăzut cu Atașament pentru bici, bateți albii la viteză medie-mare până la opac. Adăugați încet restul de 2 linguri de zahăr și continuați să bateți până la vârfuri moi. Îndoiți bezea în amestec de alune, alternând cu firimituri panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se toarnă în tigaie și se coace până când centrul este doar setat și scobitoarea introdusă în mijloc iese curată (Vezi nota de cap), aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Lăsați tortul să se răcească în tigaie timp de 15 minute, apoi îndepărtați părțile laterale ale tigaiei și lăsați tortul să se răcească complet înainte de glazurare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
În vasul rezistent la căldură, încălziți ciocolata cu smântână și pudră de espresso, până când ciocolata este topită și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Așezați tortul pe suportul de sârmă așezat într-o foaie de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
8
Se toarnă ganache peste tort. Se răcește pentru a seta ganache.
9
Servește.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista