Tortă cu unt de caramel cu glazură de Ganache de ciocolată
Torta de unt de caramel cu glazură de Ganache de ciocolată necesită în jur 2 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 352 calorii. Această rețetă fără gluten servește 16 și costă 55 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată semidulce, bucăți de caramel, frișcă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tortă cu unt de caramel cu glazură de Ganache de ciocolată, Pâine scurtă de caramel cu unt brun cu Ganache de ciocolată, și Tort Brownie de ciocolată cu 4 straturi cu glazură de unt de arahide și Ganache de ciocolată.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți sau pulverizați fundul și părțile laterale ale a două tigăi rotunde de 9 sau 8 inci cu spray de copt cu făină.
Faceți, coaceți și răciți tortul conform instrucțiunilor de pe cutie Pentru runde de 8 sau 9 inci. Refrigerați straturile aproximativ 45 de minute pentru o manipulare mai ușoară.
Între timp, într-un castron mediu cu microunde, chipsuri de ciocolată cu microunde și frișcă neacoperite la 1 minut 30 de secunde până la 2 minute 30 de secunde, amestecând la fiecare 30 de secunde, până când crema este fierbinte. Se amestecă până când ciocolata este topită și netedă. Dați la frigider 30 până la 40 de minute sau până se răcește. Se amestecă doar până când amestecul este suficient de gros pentru a se răspândi, dar este încă lucios.
Feliați fiecare strat de tort pe jumătate orizontal pentru a face un total de 4 straturi. Rezervați 1 strat superior.
Așezați 1 strat de tort jos, tăiat cu fața în sus, pe farfuria de servire.
Se întinde cu un strat subțire de glazură; se presară cu 1/3 cană din bucățile de caramel. Repetați cu încă 2 straturi.
Așezați stratul rezervat deasupra, cu partea rotunjită în sus. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu glazura rămasă.
Presărați bucățile de caramel rămase deasupra tortului.
Se ornează cu fursecuri piruetă. A se păstra acoperit la frigider.