Torturi Sf Ioan Eccles
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile St John Eccles. Această rețetă servește 5 și costă 98 de cenți pe porție. O porție conține 677 calorii, 13g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, zahăr brun, făină tare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Prăjituri Eccles, Prăjituri Eccles, și Prăjituri Eccles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți aluatul foietaj: Cerneti faina intr-un bol, apoi adaugati sarea si untul taiat cubulete. Frecați untul cu vârful degetelor până când amestecul arată ca pesmet.
Adăugați apa și oțetul și amestecați într-o pastă fermă. Se modelează într-o bilă, se înfășoară în folie alimentară și se lasă la frigider peste noapte.
A doua zi, scoateți patiseria din frigider și lăsați-o să se înmoaie timp de 1-2 ore. Untul rămas trebuie să fie la aceeași temperatură cu patiseria (dacă untul este prea moale, se va topi și se va scurge din patiserie, în timp ce dacă este prea tare va ieși din patiserie și vă va strica puful). O modalitate bună de a atinge temperatura corectă este să puneți untul între câteva foi de pergament de copt (sau să reutilizați ambalajele de unt), bătând cu un sucitor pentru a-l înmuia.
Când untul și patiseria sunt gata, întindeți patiseria. Mai întâi rotiți-l într-un pătrat, apoi întindeți fiecare parte pe rând pentru a extinde pătratul într-o cruce. Lăsați Centrul gros, păstrând capetele și laturile pătrate.
Așezați untul în centrul patiseriei, modelându-l la dimensiunea potrivită, dacă este necesar. Apoi înfășurați brațele crucii peste și în jurul untului: începeți prin a pune brațul stâng peste unt, apoi brațul drept peste primul braț, lângă partea de sus și în cele din urmă brațul de jos. Cele patru brațe ale Crucii Tale ar trebui să se adauge la aceeași grosime ca și Centrul patiseriei. Acum aveți unt într-un pachet de patiserie.
Întoarceți patiseria astfel încât cusătura superioară să fie pe partea dreaptă și rotiți-o pe o suprafață făinoasă într-un dreptunghi de aproximativ 8 inci lățime și 28 inci lungime.
Periați excesul de făină, apoi pliați dreptunghiul în trei, ca o literă, cu un capăt al dreptunghiului spre centru și celălalt capăt peste acesta. Dați patiseriei un sfert de tură, astfel încât cusătura să fie pe partea dreaptă, apoi să se rostogolească și să se plieze din nou. Înfășurați în folie de plastic și lăsați să se odihnească la frigider aproximativ 4 ore. Repetați încă de două ori, astfel încât ați întins patiseria și untul de șase ori, odihnindu-l după fiecare două ture. În cele din urmă, înfășurați-l în folie de plastic și păstrați-l la frigider până când este gata de utilizare. De asemenea, se păstrează bine în congelator.
Pentru a face umplutura, topiți untul și zahărul împreună, apoi adăugați-le la ingredientele uscate, amestecați bine și apoi lăsați să se răcească înainte de utilizare.
Rulați aluatul foietaj la 1/3-inch grosime și tăiați cercuri de aproximativ 3 1/2 inci în diametru. Pe aceste linguri o pată de amestec de umplere în centrul cercului și trageți în sus părțile laterale ale patiseriei pentru a acoperi umplutura. Sigilați-l cu degetele, apoi întoarceți-l și tăiați partea superioară. Vopsiți blatul cu albușul de ou, apoi înmuiați-l în zahăr. Prăjiturile Eccles sunt acum gata de copt timp de 15 până la 20 de minute într-un cuptor fierbinte până la mediu; fii cu ochii pe ele, astfel încât să nu se ardă. Pot fi consumate calde sau reci și, așa cum am menționat mai devreme, sunt deosebit de minunate atunci când sunt consumate cu brânză Lancashire.
Motivul pentru care tăiem vârful tortului Eccles de trei ori este pentru Sfânta Treime (Ei bine, asta mi s-a spus).