Torturi De Somon
Această rețetă face 27 de porții cu 77 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de umplutură cu aragaz, maioneză mayo reală, brânză mozzarella cu conținut scăzut de umiditate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 27 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Slammin ' Patties de somon din sud-vest sau prăjituri de somon, Picături de somon sau chiftele de somon, și Torturi De Somon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele. Formați în 12 torturi, folosind aproximativ 1/3 cană amestec de umplutură pentru fiecare tort. La frigider 10 min.
Încălziți tigaia mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați torturi în tigaie în loturi.
Gatiti 6 min. sau până se rumenesc pe ambele părți, întorcându-se cu atenție după 3 min.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis Luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.