Torturi de piept marinate adobo afumate cu cremă de hrean și ceapă caramelizată-gust de roșii

Torturi de piept marinate adobo afumate cu cremă de hrean și ceapă caramelizată-gust de roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să încercați tortele de piept marinate adobo afumate cu Creman de hrean și ceapă caramelizată-roșii. Această rețetă servește 8 și costă 7,74 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 82G de proteine, 52G de grăsime, și un total de 1125 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Dacă aveți ulei de canolan, suc de mere, hrean și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Încercați Ceapă caramelizată și piure de hrean, Clătite de cartofi cu păstrăv afumat, hrean Cr-uri și sortimente de sfeclă aurie, și File de vită cu ceapă caramelizată și cremă de hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați usturoiul, roșiile la grătar, coaja și sucul de portocale, cilantro, uleiul, oțetul, pulberile de chile, piureul de chipotle și zahărul într-un robot de bucătărie și procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Chile ChipotlePiure De Chile Chipotle
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Așezați pieptul într-o tigaie mare de unică folosință, adăugați marinata și întoarceți-o pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați timp de cel puțin 4 ore și până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Scoateți pieptul din marinată cu 1 oră înainte de a pune fumătorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1
Scoateți grătarul și placa ceramică din aragaz.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Adăugați cărbunele fierbinte din lemn de esență tare și împrăștiați așchii de lemn înmuiați deasupra. Reglați aragazul pentru a menține o temperatură de 225 până la 250 de grade F. această temperatură trebuie menținută pe tot parcursul fumului. Puneți pe placa ceramică. Puneți o tigaie cu o parte din sucul de mere pe farfurie, apoi puneți grătarul pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Presărați pieptul pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
4
Așezați pieptul, cu partea grasă în sus, pe grătarul fumătorului și închideți-l pentru fumul lung.
5
Deschideți fumătorul la grătar la fiecare oră sau două și pulverizați pieptul din belșug cu suc de mere pentru a împiedica uscarea cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
6
Odată ce temperatura internă atinge 165 până la 170 de grade F pe un termometru pentru carne, după aproximativ 7 ore la intervalul de temperatură mai scăzut, carnea începe să se frageze. În acest moment, înfășurați pieptul în folie acest mic truc este un mare ajutor în obținerea ofertei de carne, în special pentru începători. Continuați să gătiți până când carnea atinge o temperatură internă de 190 de grade F, încă 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
7
Scoateți și lăsați să se odihnească timp de 20 de minute înainte de feliere.
8
Scoateți folia din piept peste o tigaie mare sau o tigaie de unică folosință și rezervați lichidul. Feliați sau tăiați pieptul. Aruncați lichidul rezervat.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Pentru a face sandvișurile: împărțiți rulourile în jumătate, ungeți ușor părțile tăiate, condimentați cu sare și piper și grătați, tăiați cu fața în jos, până când sunt ușor prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
10
Întindeți niște cremă de hrean pe vârfurile și fundul cocului. Topiți fundul cu o parte din carne, apoi cu puțină aromă de ceapă-roșii caramelizate, apoi cu puțină salată. Se acoperă cu blatul bun și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
HreanHrean
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Crema MexicanăCrema Mexicană
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
11
Bateți împreună crema, queso fresco și hreanul într-un castron mic. Condimentează cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați timp de cel puțin 30 de minute pentru a permite aromelor să se contopească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Queso FrescoQueso Fresco
HreanHrean
Crema MexicanăCrema Mexicană
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
12
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Adăugați ceapa și gătiți încet până se caramelizează, aproximativ 30 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
14
Adăugați roșiile și gătiți până când încep să se descompună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
15
Adăugați usturoiul și jalapeno și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
16
Adăugați oțetul și un vârf de zahăr și gătiți timp de 2 minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
17
Transferați ceapa într-un bol și adăugați cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
18
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute pentru a permite aromelor să se contopească.

Ingrediente

3(iarnă)chile poblano tocat fin cu semintechile poblano tocat fin cu seminte9466 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriBall® sau Kerr® Pint cu capace și benziBall® sau Kerr® Pint cu capace și benzi3kilogramepiept întreg, cu strat de grăsime de 1/4 inci deasuprapiept întreg, cu strat de grăsime de 1/4 inci deasupra596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriulei de canola, plus mai mult pentru rulouri la grătarulei de canola, plus mai mult pentru rulouri la grătar3(iarnă)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)3(iarnă)pasilla chile pulberepasilla chile pulbere2(iarnă)piure de chipotlepiure de chipotle2(iarnă)(Marea Britanie folosește coacăze)(Marea Britanie folosește coacăze)596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricilantro proaspăt tocat fincilantro proaspăt tocat fin596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifrunze proaspete de cilantrofrunze proaspete de cilantro2cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin12cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat1halbăroșii de struguri, cu miezroșii de struguri, cu miez596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirihrean preparat, drenathrean preparat, drenat1capsalată iceberg, mărunțită finsalată iceberg, mărunțită fin1ardei iute, tăiat măruntardei iute, tăiat mărunt8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriCrema mexicanăCrema mexicană2mariCeapă spaniolă, înjumătățită și feliată subțireCeapă spaniolă, înjumătățită și feliată subțire1Zest de portocale plus 1/2 cană suc de portocale proaspăt storsZest de portocale plus 1/2 cană suc de portocale proaspăt stors6roșii de prune, înjumătățite și la grătarroșii de prune, înjumătățite și la grătar1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriqueso frescoqueso fresco596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii8rulouri albe moi, Bolilouri mexicane sau telererulouri albe moi, Bolilouri mexicane sau telere8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăZahărZahăr
DificultateExpert
Gata În24 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate49
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista