Torturi de patiserie cu puf de prune și caise
Prune și caise foetaj Tarte este un lactate gratuit hor d ' oeuvre. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 166 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți gem de caise, zahăr, foietaj și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 12%. Încercați Torturi De Prune De Patiserie Cu Puf, Torturi De Patiserie Cu Puf De Arțar, și Torturi De Roșii Puff-Patiserie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Răzuiți semințele din fasolea de vanilie cu un cuțit într-un bol mic, economisind păstăi pentru o altă utilizare și amestecați zahărul și scorțișoara.
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți produse de patiserie cu grosimea de 1/8 inch și tăiați 2 (6 pe 5 1/2 inch) dreptunghiuri. Aranjați patiseria pe o foaie de copt și pliați marginile pe toate părțile pentru a forma margini de 1/2 inci, lăsând colțurile desfăcute. Formați puncte la colțuri răsucind capetele și apăsându-le ușor pe foaia de copt. Pe patiserie aranjați felii de prune și caise, suprapunându-le ușor, în rânduri și presărați cu amestec de zahăr.
Coaceți tarte în mijlocul cuptorului până când patiseria se rumeneste, 20 până la 25 de minute. Torturi răcoroase pe un raft și perie cu gem.
Serviți tarte calde cu înghețată.