Torturi de patiserie cu puf de prune și caise

Torturi de patiserie cu puf de prune și caise
Prune și caise foetaj Tarte este un lactate gratuit hor d ' oeuvre. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 166 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți gem de caise, zahăr, foietaj și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 12%. Încercați Torturi De Prune De Patiserie Cu Puf, Torturi De Patiserie Cu Puf De Arțar, și Torturi De Roșii Puff-Patiserie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
3
Răzuiți semințele din fasolea de vanilie cu un cuțit într-un bol mic, economisind păstăi pentru o altă utilizare și amestecați zahărul și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți produse de patiserie cu grosimea de 1/8 inch și tăiați 2 (6 pe 5 1/2 inch) dreptunghiuri. Aranjați patiseria pe o foaie de copt și pliați marginile pe toate părțile pentru a forma margini de 1/2 inci, lăsând colțurile desfăcute. Formați puncte la colțuri răsucind capetele și apăsându-le ușor pe foaia de copt. Pe patiserie aranjați felii de prune și caise, suprapunându-le ușor, în rânduri și presărați cu amestec de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Coaceți tarte în mijlocul cuptorului până când patiseria se rumeneste, 20 până la 25 de minute. Torturi răcoroase pe un raft și perie cu gem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Serviți tarte calde cu înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista