Torturi de linte cu salată și iaurt
Această rețetă face 4 porții cu 194 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de pesmet, iaurt, frunze de pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Torturi De Linte Curry, Chiftele asiatice de orez și linte, și Chiftele De Linte Condimentate Persane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți linte și 3 căni de apă la fiert într-o cratiță medie. Reduceți căldura, condimentați cu sare și fierbeți până când lintea este fragedă, aproximativ 20 de minute.
Se scurge și se lasă să se răcească. (Dacă nu folosiți linte imediat, lăsați să se răcească și apoi dați-l la frigider în lichid de gătit până la 5 zile.)
Combinați lintea, sarea de linguriță, ceapa roșie tăiată cubulețe, ouăle, pesmetul și pătrunjelul într-un castron mediu.
Transferați jumătate din amestec într-un robot de bucătărie; pulsați până se omogenizează (sau amestecați cu un tocător de cartofi). Îndoiți în amestecul de linte rămas până se combină bine. Folosind o măsură de cupă de calibru ca o lingură, formați amestecul în opt chiftele de 2 inci.
Încălziți o tigaie grea și mare la foc mediu-mare.
Adăugați ulei și rotiți pentru a acoperi fundul.
Adăugați chiftele într-un singur strat, lucrând în loturi, dacă este necesar. Gatiti, intorcand o data, pana cand sunt crocante si rumenite, aproximativ 4 minute.
Transferați chiftelele pe farfurii de servire și lăsați să se răcească ușor.Împărțiți frunzele de salată între farfuriile de servire; se acoperă cu Torturi de linte. Împărțiți iaurtul între farfurii. Se condimentează cu sare, se presară cu cayenne și se stropesc cu ulei de măsline.
Garnisiți cu fructe de pădure, ceapă feliată și pătrunjel.