Torturi De Cartofi Cu Muștar
Torturile de cartofi cu muștar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 243 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați pesmetul panko, pătrunjelul, parmezanul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Prăjituri cu cartofi de somon cu sos Tartar de muștar, Turte de cartofi cu piure de usturoi cu Chutney de muștar cu ghimbir de zmeură, și Ceapă-Topped cartofi & Rutabaga prăjituri (Neeps și Tattie prăjituri) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F.
Adăugați cartofii într-o cratiță și acoperiți cu apă rece. Aduceți la fierbere, reduceți la foc mic și gătiți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți cartofii într-un colizor și lăsați să se răcească ușor.
Se transferă într-un castron mare și se amestecă cu un masher de cartofi până se omogenizează.
Adăugați parmezanul, smântâna, muștarul, ceapa verde și oul.
Se presară cu sare și piper.
Se amestecă până se încorporează.
Combinați panko-ul și pătrunjelul uscat într-o farfurie și presărați sare și piper. Formați cartofii în 8 prăjituri, cu lățimea de aproximativ 5 inci și grosimea de 3/4 inci. Dragează prăjiturile prin panko.
Adăugați uleiul de canola într-o tigaie cu fața înaltă la foc mediu. Odată ce uleiul este fierbinte, adăugați primul lot de prăjituri și gătiți până când este crocant, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Scoateți din ulei pe o placă căptușită cu prosop de hârtie. Repetați cu al doilea lot. Țineți cuptorul înainte de servire.