Torturi clasice Red Velvet cu inimă

Prăjiturile clasice Red Velvet în formă de inimă durează aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 433 de calorii , 4 g de proteine și 19 g de grăsimi . Această rețetă este pentru 15 persoane. Pentru 78 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este oferită de Taste of Home. Ziua Îndrăgostiților va fi și mai specială cu această rețetă. O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câtorva persoane le-a plăcut cu adevărat acest desert. Un amestec de sare, bicarbonat de sodiu, extract de vanilie și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu un scor acular de 29% , acest preparat nu este chiar atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și : Prăjituri pentru bebeluși Red Velvet , Prăjituri cu cremă de vanilie, Prăjituri de sărbători ușor de preparat și pufoase și Prăjitură Vip Red Velvet cu frânghie .
Instrucțiuni
Într-un bol, mixați untul și zahărul. Încorporați ouăle și vanilia.
Combinați laptele și colorantul alimentar; puneți deoparte.
Combinați făina, cacaoa și sarea; adăugați-le la amestecul cremos, alternativ cu amestecul de lapte.
Amestecă bine. Adaugă bicarbonatul de sodiu și oțetul.
Se toarnă într-o tavă de copt de 33 cm x 23 cm, unsă și tapetată cu făină.
Coaceți la 175°C timp de 30-35 de minute sau până când prăjitura este gata. Dați la răcit pe un grătar.
Tăiați în pătrate sau marcați partea de sus a tortului cu un șablon de carton în formă de inimă de 7,5 cm sau o formă de biscuiți și tăiați cu un cuțit. Glazurați cu glazură de vanilie.
Presărați cu bucățele de ciocolată, dacă doriți.