Tortul de nucă de cocos al lui Jamie

Tortul de nucă de cocos al lui Jamie
Tortul de nucă de cocos al lui Jamie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 746 calorii. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Un amestec de lapte, smântână, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este perfect pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Tortul de nucă de cocos al lui Jamie, Tortul de nucă de cocos al lui Jamie, și Paula Deen 's Jamie' s Coconut Cake.

Instrucțiuni

1
Urmați instrucțiunile pentru tortul de bază 1-2-3-4, înlocuind laptele de nucă de cocos cu laptele obișnuit. În timp ce tortul se coace, pregătiți umplutura. Amestecați împreună zahărul, smântâna, laptele și nuca de cocos într-un bol până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
SmântânăSmântână
Nucă De CocosNucă De Cocos
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Îndepărtați straturile de tort din cuptor și lăsați tortul să rămână în tigăi în timp ce vă pregătiți să stivați și să umpleți.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Scoateți primul strat și inversați pe placa de tort. Folosind capătul greșit al unei linguri de lemn, trageți găuri la aproximativ 1 inch Distanță până când tortul întreg a fost înțepat.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
4
Întindeți 1/3 din amestecul de umplere pe stratul de tort. Sus cu al doilea strat, repetați procesul. Sus cu ultimul strat și repetați din nou procesul. (Pe măsură ce stivuiesc straturile împreună, le lipesc cu scobitori pentru a preveni schimbarea tortului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
5
Pregătiți Înghețarea De 7 Minute. Partea superioară și părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
6
Presărați partea superioară și părțile laterale ale prăjiturilor cu nucă de cocos suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
7
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Grăsime și făină 3 (9-inch) tigăi de tort. Folosind un mixer electric, unt de cremă până la pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
9
Adăugați zahărul și continuați să cremați bine timp de 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ZahărZahăr
10
Adăugați ouă, câte 1 pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
11
Adăugați făină și lapte alternativ la amestecul cremă, începând și terminând cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
12
Adăugați vanilie și continuați să bateți până se amestecă. Împărțiți aluatul în mod egal între tigăile pregătite. Nivelați aluatul în fiecare tigaie ținând tigaia la 3 sau 4 inci deasupra contorului, apoi lăsați-l plat pe contor. Faceți acest lucru de mai multe ori pentru a elibera bule de aer și pentru a vă asigura de un tort mai nivelat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute sau până când ați terminat. Se răcește în tigăi 5 până la 10 minute. Inversați prăjiturile pe rafturile de răcire. Răciți complet și întindeți straturile de tort cu glazura preferată pentru a face un tort cu 3 straturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Puneți zahăr, cremă de tartru sau sirop de porumb, sare, apă și albușuri de ou în vârful unui cazan dublu. Bateți cu un mixer electric portabil timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Sirop De PorumbSirop De Porumb
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Cazan DubluCazan Dublu
15
Așezați tigaia peste apa clocotită, asigurându-vă că apa clocotită nu atinge fundul tigaiei superioare. (Dacă se întâmplă acest lucru, ar putea provoca înghețarea dvs. să devină granulată). Bateți constant la viteză mare cu mixerul electric timp de 7 minute. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista