Tortul de morcovi al surorii Beth

Tortul de morcovi al surorii Beth
Tortul de morcovi al surorii Beth necesită în jur 2 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 458 calorii. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Paștele va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ulei vegetal, ananas și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 30%. Încercați Beth ' s Tex Mex Dip, Beth ' s Taco Dip, și Plăcinta de șah a lui Beth pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Bateți uleiul vegetal, zahărul alb, ouăle și 1 linguriță extract de vanilie împreună într-un bol până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Zahăr GranulatZahăr Granulat
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Combinați făina, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un bol separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se amestecă amestecul de ulei în amestecul de făină până se formează un aluat bine amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Îndoiți morcovii, ananasul, nuca de cocos și nucile în aluat; se toarnă în tava de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
MorcovMorcov
Nucă De CocosNucă De Cocos
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 1 oră; se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
8
Bateți zahărul cofetarilor, crema de brânză, untul și un extract de vanilie dash împreună într-un castron până se amestecă bine; împrăștiați peste tortul răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
UntUnt
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista