Tortul de migdale al lui Karen DeMasco cu conserve de caise

Tortul de migdale al lui Karen DeMasco cu conserve de caise
Tortul de migdale al lui Karen DeMasco cu conserve de caise ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 564 calorii, 7g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, conserve de caise, praf de copt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Prăjiturile alb-negru ale lui Karen DeMasco, Cookie-urile sandwich cu fulgi de ovăz ale lui Karen DeMasco, și Plăcinte de mână cu afine ale lui Karen DeMasco.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. Ungeți o tigaie de tort de 8 inci cu spray antiaderent sau unt înmuiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați pasta de migdale și zahărul în vasul unui robot de bucătărie și pulsați până se combină bine, fără bulgări vizibile de pastă de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Așezați acest amestec de pastă de migdale în vasul unui mixer de masă cu untul și extractul de vanilie. Cremați acest lucru cu accesoriul cu palete la viteză medie până când este ușor și pufos, aproximativ 5 minute. Răsturnați părțile laterale ale bolului și porniți mixerul la viteză medie, adăugând ouăle, pe rând. Așteptați până când fiecare ou este complet încorporat înainte de a adăuga următorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
Pastă De MigdalePastă De Migdale
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Într-un castron separat, amestecați împreună făina de tort, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Făină De TortFăină De Tort
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Răsturnați din nou părțile laterale ale bolului și adăugați aproximativ jumătate din făină, amestecând încet la început, apoi întorcând mixerul înapoi la viteză medie odată ce făina este amestecată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Lăsați-l să se amestece aproximativ 1 minut, până când amestecul este din nou ușor și pufos.
7
Adăugați amestecul de făină rămas și combinați din nou, încet și apoi la viteză medie timp de aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
8
Răzuiți aluatul în tigaia pregătită, așezați tigaia pe o foaie de copt, apoi mutați-le în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Coaceți aproximativ 40 de minute fără a deschide cuptorul, astfel încât tortul să se întărească, apoi rotiți tigaia și gătiți încă 5 până la 10 minute, până când tortul se rumeneste, revine la atingere și un tester de tort iese cu o firimitură umedă.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Lăsați tortul să se răcească la temperatura camerei pe un suport de răcire, apoi scoateți-l din tigaie. Folosind un cuțit lung zimțat, feliați tortul pe jumătate orizontal. Poate ajuta să folosiți fundul unei tigaie cu formă de arc sau fundul detașabil al unei tigaie pentru a menține tortul constant.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
11
Întindeți gemul pe stratul inferior, de la margine la margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GemGem
12
Așezați jumătatea superioară a tortului înapoi deasupra. Tort de praf cu zahăr pudră chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista