Tortul de migdale al lui Karen DeMasco cu conserve de caise

Tortul de migdale al lui Karen DeMasco cu conserve de caise
Tortul de migdale al lui Karen DeMasco cu conserve de caise ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 564 calorii, 7g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, conserve de caise, praf de copt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Prăjiturile alb-negru ale lui Karen DeMasco, Cookie-urile sandwich cu fulgi de ovăz ale lui Karen DeMasco, și Plăcinte de mână cu afine ale lui Karen DeMasco.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. Ungeți o tigaie de tort de 8 inci cu spray antiaderent sau unt înmuiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Combinați pasta de migdale și zahărul în vasul unui robot de bucătărie și pulsați până se combină bine, fără bulgări vizibile de pastă de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Așezați acest amestec de pastă de migdale în vasul unui mixer de masă cu untul și extractul de vanilie. Cremați acest lucru cu accesoriul cu palete la viteză medie până când este ușor și pufos, aproximativ 5 minute. Răsturnați părțile laterale ale bolului și porniți mixerul la viteză medie, adăugând ouăle, pe rând. Așteptați până când fiecare ou este complet încorporat înainte de a adăuga următorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Pastă De MigdalePastă De Migdale
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Într-un castron separat, amestecați împreună făina de tort, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Făină De TortFăină De Tort
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Răsturnați din nou părțile laterale ale bolului și adăugați aproximativ jumătate din făină, amestecând încet la început, apoi întorcând mixerul înapoi la viteză medie odată ce făina este amestecată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Lăsați-l să se amestece aproximativ 1 minut, până când amestecul este din nou ușor și pufos.
7
Adăugați amestecul de făină rămas și combinați din nou, încet și apoi la viteză medie timp de aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
8
Răzuiți aluatul în tigaia pregătită, așezați tigaia pe o foaie de copt, apoi mutați-le în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Coaceți aproximativ 40 de minute fără a deschide cuptorul, astfel încât tortul să se întărească, apoi rotiți tigaia și gătiți încă 5 până la 10 minute, până când tortul se rumeneste, revine la atingere și un tester de tort iese cu o firimitură umedă.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Lăsați tortul să se răcească la temperatura camerei pe un suport de răcire, apoi scoateți-l din tigaie. Folosind un cuțit lung zimțat, feliați tortul pe jumătate orizontal. Poate ajuta să folosiți fundul unei tigaie cu formă de arc sau fundul detașabil al unei tigaie pentru a menține tortul constant.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
11
Întindeți gemul pe stratul inferior, de la margine la margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
GemGem
12
Așezați jumătatea superioară a tortului înapoi deasupra. Tort de praf cu zahăr pudră chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista