Tortul de ciocolată dulce al germanului

Tortul de ciocolată dulce al germanului
Tort de ciocolata dulce GERMAN ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Acest desert are 241 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16 și costă 44 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort German De Ciocolată Dulce, Makeover Tort De Ciocolată Dulce Germană, și Tort de ciocolată dulce original al lui BAKER ' s GERMAN pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Pulverizați Tigăi rotunde de 3 (9 inci) cu spray de gătit; acoperiți fundul cu hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
3
Adăugați apă clocotită la ciocolată într-un castron mic; se amestecă până când ciocolata este complet topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Bateți albușurile de ou într-un castron mic cu mixerul la viteză mare până se formează vârfuri rigide; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu și sarea. Bateți untul și zahărul într-un castron mare cu mixerul până când sunt ușoare și pufoase. Se amestecă gălbenușurile de ou, câte 1.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Adăugați ciocolată topită și vanilie; se amestecă bine. Bateți în amestecul de făină alternativ cu zară, amestecând bine după fiecare adăugare. Se amestecă ușor albușurile până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
7
Se toarnă în tigăi pregătite.
8
Coaceți 35 min. sau până când scobitoarea introdusă în centre iese curată. Rulați imediat spatula în jurul prăjiturilor. Se răcește în tigăi 15 min.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
9
Scoateți prăjiturile din tigăi în grătare; îndepărtați hârtia cerată. Se răcește complet prăjiturile. Între timp, pregătiți umplutura și glazura de nucă de cocos-Pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
10
Stivați prăjiturile pe farfurie, umplând straturile și răspândind partea superioară a tortului cu glazură. (Notă: nutriția este atât pentru tort, cât și pentru glazură.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Germana funcționează foarte bine cu Dornfelder și Riesling. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Un vin pe care l-ai putea încerca este Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red. Are 3,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista