Tortul de ciocolată dulce al germanului
Tort de ciocolata dulce GERMAN ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Acest desert are 241 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16 și costă 44 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort German De Ciocolată Dulce, Makeover Tort De Ciocolată Dulce Germană, și Tort de ciocolată dulce original al lui BAKER ' s GERMAN pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Pulverizați Tigăi rotunde de 3 (9 inci) cu spray de gătit; acoperiți fundul cu hârtie cerată.
Adăugați apă clocotită la ciocolată într-un castron mic; se amestecă până când ciocolata este complet topită.
Bateți albușurile de ou într-un castron mic cu mixerul la viteză mare până se formează vârfuri rigide; pus deoparte.
Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu și sarea. Bateți untul și zahărul într-un castron mare cu mixerul până când sunt ușoare și pufoase. Se amestecă gălbenușurile de ou, câte 1.
Adăugați ciocolată topită și vanilie; se amestecă bine. Bateți în amestecul de făină alternativ cu zară, amestecând bine după fiecare adăugare. Se amestecă ușor albușurile până se omogenizează bine.
Se toarnă în tigăi pregătite.
Coaceți 35 min. sau până când scobitoarea introdusă în centre iese curată. Rulați imediat spatula în jurul prăjiturilor. Se răcește în tigăi 15 min.
Scoateți prăjiturile din tigăi în grătare; îndepărtați hârtia cerată. Se răcește complet prăjiturile. Între timp, pregătiți umplutura și glazura de nucă de cocos-Pecan.
Stivați prăjiturile pe farfurie, umplând straturile și răspândind partea superioară a tortului cu glazură. (Notă: nutriția este atât pentru tort, cât și pentru glazură.)