Tortul de ciocolată al lui Elizabeth David

Tortul de ciocolată al lui Elizabeth David
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de ciocolată al lui Elizabeth David. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 6 și costă $1.1 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 400 de calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ciocolată dulce-amăruie, espresso, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Elizabeth Extreme ciocolata iubitor de tort, Elizabeth Extreme ciocolata iubitor de tort, și Tort Regina Elisabeta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Unt și făină o tigaie rotundă de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
3
Într-un castron mare rezistent la căldură, așezat peste o tigaie cu apă clocotită, combinați ciocolata cu untul, espresso-ul și romul și amestecați până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scoateți vasul de pe foc și amestecați zahărul și migdalele măcinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Lăsați amestecul de ciocolată să se răcească ușor, apoi bateți gălbenușurile, câte 1.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
6
Într-un castron curat din oțel inoxidabil, bateți albușurile până la vârfuri rigide. Se amestecă 1/3 din albușurile bătute în amestecul de ciocolată, apoi se pliază în albușurile rămase până se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace timp de 45 de minute, sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Lăsați tortul să se răcească complet pe un raft înainte de a-l răsturna pe un platou.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista