Tortul de ciocolată al doamnei Stein

Tortul de ciocolată al doamnei Stein
Tortul de ciocolată al doamnei Stein ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 401 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de lapte, zahăr de cofetărie, ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 29%. Încercați Plăcinta ciobanului lui Rick Stein gătită în India, Mărturisirea # 64: sunt lipsit de tort ... Tort de ciocolată cu glazură de brânză cremă și glazură de ciocolată satinată, și Tort de ziua de naștere cu ciocolată: Tort de mâncare al diavolului cu glazură bogată de unt de ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un raft în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 350 F. F. Unt și făinați interiorul unei tigaie cu tub canelat de 8 până la 10 căni și atingeți excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Combinați laptele și sucul de lămâie într-o cană de măsurare din sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
3
Lăsați să stea într-un loc cald (lângă cuptorul de preîncălzire) în timp ce pregătiți restul de aluat; laptele se va coagula. Cernem făina, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Aduceți 1/2 inch de apă la foc mic într-o cratiță mică și opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Așezați ciocolata într-o ceașcă de cremă sau ramekin și puneți-o în apa fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Lăsați să stea până când ciocolata se topește, apoi scoateți din apă, având grijă să nu stropiți apă în ciocolată și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Lăsați să stea până când este cald.
8
Bateți untul în vasul unui mixer cu suport rezistent, prevăzut cu accesoriul cu palete, la viteză medie-mare până la omogenizare, aproximativ 1 minut. Bateți treptat zahărul, apoi adăugați vanilia. Bateți până când amestecul are o culoare și o textură foarte deschise, răzuind ocazional, aproximativ 4 minute. Bateți treptat ouăle. Reduceți viteza mixerului la minim. Bateți în ciocolata răcită. În treimi, alternând cu două adaosuri egale de amestec de lapte, adăugați amestecul de făină, răzuind vasul și bătând până se omogenizează după fiecare adăugare. Puneți aluatul în tigaie și neteziți blatul cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Coaceți până când vârful tortului revine când este apăsat ușor cu degetul și un tort introdus în centrul tortului iese curat, aproximativ 1 oră. Se răcește pe un suport de sârmă pentru10 minute. Răsturnați și desfaceți tortul pe raft și răciți complet. Cerneti deasupra un strat usor de zahar de cofetarie, daca folositi. (Tortul poate fi păstrat la temperatura camerei, învelit în folie de plastic, timp de până la 2 zile.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Retipărit cu permisiunea lui Sarabeth
11
Brutărie: de la mâinile mele la ale tale de Sarabeth Levine cu Rick Rodgers, 8 octombrie 2010 Rizzoli New York
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista