Tortul de ciocolată al bunicii ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 652 calorii. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână cacao, zahăr, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Tortul de ciocolată al bunicii, Tortul de ciocolată al bunicii, și Tort de dovlecei cu ciocolată al străbunicii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați făina și următoarele 4 ingrediente; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Combinați ouăle și ingredientele rămase într-un castron separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați amestecul de ouă în amestecul de făină; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
4
Se întinde într-o tigaie unsă de 13"x9".
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Coaceți la 350 timp de 30 până la 35 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește complet înainte de a se întinde cu glazură de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura De Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
6
Pentru glazura de ciocolată, amestecați toate ingredientele; se amestecă până se omogenizează.