Tortul de cafea cu cremă de mere al lui Dylan

Tortul de cafea cu cremă de mere al lui Dylan
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Tortul de cafea cu cremă de mere al lui Dylan ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 10. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 367 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mere, scorțișoară măcinată, praf de copt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 23%. Încercați Tort De Cafea Cu Smântână De Dovleac Cu Mere Cu Glazură De Cidru De Mere, Tort De Cafea Cu Cremă De Mere, și Tort De Cafea Cu Mere Cu Brânză Cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți cu generozitate o tigaie cu tub de 10 inci cu fundul detașabil.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Combinați ovăzul laminat, semințele de in și 1/2 cană de zahăr brun într-un castron. Amestecați făina, scorțișoara, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un castron separat. Bateți untul într-un al treilea castron mare cu un mixer electric până devine cremos; bateți 1/2 cană zahăr brun și zahăr alb cu unt până când amestecul este pufos, aproximativ 5 minute. Bateți ouăle, pe rând, în amestec de unt, încorporând primul ou înainte de a-l adăuga pe următorul. Se amestecă extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr BrunZahăr Brun
Ovăz LaminatOvăz Laminat
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Semințe De InSemințe De In
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Amestecați amestecul de făină în amestecul de unt în mai multe adaosuri, alternând cu smântână și bătând bine după fiecare adăugare, până când aluatul este neted. Se amestecă 1 măr tocat în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
UntUnt
MărMăr
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Se toarnă jumătate din aluat în tigaia pregătită și se întind 2 mere tăiate felii peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Presărați jumătate din amestecul de ovăz peste felii de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
6
Se toarnă aluatul rămas în tigaia tubului și se presară amestecul de ovăz rămas deasupra tortului.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
8
Lăsați tortul să stea în tigaie timp de 30 de minute. Slăbiți părțile laterale ale tortului cu o spatulă subțire sau cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuțitCuțit
TigaieTigaie
9
Lăsați tortul să se răcească complet și ridicați-l din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista